Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 96979899100 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 11:03

Brajdica sa penjačicom

I tu imam djevojačko oko, toliko su mi to krasne biljke da sam svuda posadila grmiće jer jako puno vremena cvatu...

Muškatna kadulja i iza nje bačva sa kanama, bit će to prava "šuma" od kana jer sam ih previše natrpala Wink

Gazanije Otok i Lantana, neke imaju sivo lišće a neke zeleno nazubljeno

Amarilis isto ovogodišnji, lani sam ga dobila na poklon od jednog "dečka" i već mi cvate Thumbs%20Up

Na šterni mi ove godine visi vaza sa milion bells ( lani sam imala puzajuće portulake)

Imam i lantane uzgojene  lani iz sjemena, svih sam posadila u ovu veliku vazu lijevo a u sredini na panju su lamprantus i aptenia cordifolia od Lantane

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 11:08
I za kraj poziv na kavu, imam čvenk sad u 11,00 sa Proljećence, pijemo kavicu i uživamo.... pa pridružite se.... samo izaberite gdje vam se više sviđa, na šterni

ili ispod breza na novoj garnituri....

Tko "ne stigne" sada.... kava se pije i svaki dan oko 17,00 Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 11:17
bome se ne mogu odlučiti gdje bih prvo popila kavicu pa ću jedan dan na šternu, a drugi ispod breze Wink
ona djevojačka oka se žute kao sunčeko i super su mi oni sukulenti u vazama Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 11:44
Curo naša, napokon nove slikice!! Ti znaš koliko je meni draga tvoja hacijenda, pa samo moram ponoviti da sam uživala u pogledu na istu. Aha, i kavicu sam popila! U šetnji hacijendom. A noge odmorila na obje garniture.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 12:28
sjedim na klupi ispod breze i škicam, špijam...krasno, krasno...
djevojačko oko tako krasno cvate, pa mislim da ću ja sljedeće godine probati posaditi..
kod tebe uvijek uživancija, draga Korijenko!
lijepi pozdrav
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 13:24
Kod tebe prava uzivancija,divne biljke,divna mjesta za uzivanje i odmor
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 15:35
Ajme korijenko, kako mi je pasala ova kavica ispod breze!!!

Ne znam šta mi je ali kao da mi se događa dejavu sa tom slikom!!!!

Inače, što se tiče cvijeća šta da ti kažem osim sasvim jednostavno: prekrasno!!!
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 15:41
mama mia koja ljepota...svaka čast,sanjat ću kavicu pod brezamasmile78
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 16:11
Djevojačko oko,lupinus,sukulenti u teglama....ma sve je
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 17:01
Osim cvijeća kod tebe ima finih mjesta za popodnevnu siestu!Thumbs%20Up
Ne znam gdje bi mi kavica više prijala, .................možda da probam oba mjesta pa da odlučim!Wink
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 17:27
Kava oko 17,eto i ja stigla i to sa guštom u lipom vrtu prepunim cvića,predivnom vrtu,a udišem miris ne samo fine kavice nego i predivne prirode u kojoj boravišSmilesmile71
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 20:01
Samo ti pozivaj nemoj se da iiznenadiš smile213
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 21:08
Ja bih ipak na terasi da mogu i koji pelcer ukrasti dok gazdarica kuha kavu Sleepy Wink

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 21:18
Ja glasam za kavicu ispod breze,nekako mi je gušt sjediti ispod drva,cvijeće ti je prekrasno,i meni se dopalo djevojačko oko a i sukulenti i ruže iiiiismile71
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 22:14
Korijenko, prekrasno! A kava,hmmmm... Može odmah dvije, jedna kod šterne druga ispod breze. Mislim da bi i većina tako.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 22:24
Draga moja, samo malo izostanem, i imam što vidjeti. Predivno koliko je toga procvalo od naše posjete. Predivne boje, prelijepe kombinacije. A Djevojačko oko, je i meni jako dragi cvijet. Majstoricde svaka ti častClapClapClapClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 23:21
Draga, kod tebe je sve standardno prekrasno.
Ali ono što je meni najljepše to je onaj buketić poljskog cvijeća. Ja obožavam brati s livade jer su mi to tako posebni buketići.

I moram ti se pohvaliti da je i meni procvalo tvoje djevojačko oko, za sada samo jedan cvijet, ali sad će i ostali. Hvala ti na tom posebnom cvjetiću smile78
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 00:12
Baš sam se lijepo prošetala po hacijendi, i odmorila na onoj novoj garnituri i sad mogu ići spavati i sanjati...Clap
život je more
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 00:40
Korijenčice, večeras sam si "zadala" domaću zadaću i pregledala tvoju temu od prve do zadnje strane smile70...Nagledala se ljepote kakva se rijetko viđa.Toliko razvnovrsnih biljaka, toliko lijepo uređeno, osmišljeno da sad kad sam završila ne znam što više reći (dok sam šetala tvojim vrtom, cijelo sam vrijeme pokušavala zapamtiti što moram iskomentirati-nemoguća misija LOL). Da, ono što se proteže cijelo vrijeme su te tvoje famozne grote a pošto sam ja veliki ljubitelj kamena, ostavile su me bez daha. I da ljuljačka kao i garnitura mami čovjeka da se odmori ma barem pet minutica Wink,
E da, još nešto LOL, onaj Verin crnoglavac kako ga ti zoveš izgleda fenomenalno kao i lila margaretice koje ja priznajem nikad u životu nisam vidjela Embarrassed... Tri točke sam stavila zato što mi se unatoč sitnim satima sjećanje počinje bistriti i navirati primjeri koje sam htjela navesti ali odužilo bi se i to previše LOL... Divota !!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 11:26
Već san zibrala plavo, plavo, a lep ti je i "moj" lupinus.
Ako ni zauzeto neka me kafe čeka na ljuljački ali tek drugu setemanu, aš san va Skradnike.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 96979899100 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.