Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Brajdica sa penjačicom ![]() Muškatna kadulja i iza nje bačva sa kanama, bit će to prava "šuma" od kana jer sam ih previše natrpala
![]() ![]() Gazanije Otok i Lantana, neke imaju sivo lišće a neke zeleno nazubljeno
![]() Amarilis isto ovogodišnji, lani sam ga dobila na poklon od jednog "dečka" i već mi cvate
![]() ![]() Na šterni mi ove godine visi vaza sa milion bells ( lani sam imala puzajuće portulake)
![]() Imam i lantane uzgojene lani iz sjemena, svih sam posadila u ovu veliku vazu lijevo a u sredini na panju su lamprantus i aptenia cordifolia od Lantane
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I za kraj poziv na kavu, imam čvenk sad u 11,00 sa Proljećence, pijemo kavicu i uživamo.... pa pridružite se.... samo izaberite gdje vam se više sviđa, na šterni
![]() ili ispod breza na novoj garnituri....
![]() ![]() Tko "ne stigne" sada.... kava se pije i svaki dan oko 17,00
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bome se ne mogu odlučiti gdje bih prvo popila kavicu pa ću jedan dan na šternu, a drugi ispod breze
![]() ona djevojačka oka se žute kao sunčeko i super su mi oni sukulenti u vazama ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Curo naša, napokon nove slikice!! Ti znaš koliko je meni draga tvoja hacijenda, pa samo moram ponoviti da sam uživala u pogledu na istu. Aha, i kavicu sam popila! U šetnji hacijendom. A noge odmorila na obje garniture.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Kod tebe prava uzivancija,divne biljke,divna mjesta za uzivanje i odmor
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme korijenko, kako mi je pasala ova kavica ispod breze!!!
Ne znam šta mi je ali kao da mi se događa dejavu sa tom slikom!!!!
Inače, što se tiče cvijeća šta da ti kažem osim sasvim jednostavno: prekrasno!!!
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
mama mia koja ljepota...svaka čast,sanjat ću kavicu pod brezama
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Djevojačko oko,lupinus,sukulenti u teglama....ma sve je
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Osim cvijeća kod tebe ima finih mjesta za popodnevnu siestu!
![]() Ne znam gdje bi mi kavica više prijala, .................možda da probam oba mjesta pa da odlučim!
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kava oko 17,eto i ja stigla i to sa guštom u lipom vrtu prepunim cvića,predivnom vrtu,a udišem miris ne samo fine kavice nego i predivne prirode u kojoj boraviš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo ti pozivaj nemoj se da iiznenadiš
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja glasam za kavicu ispod breze,nekako mi je gušt sjediti ispod drva,cvijeće ti je prekrasno,i meni se dopalo djevojačko oko a i sukulenti i ruže iiiii
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Korijenko, prekrasno! A kava,hmmmm... Može odmah dvije, jedna kod šterne druga ispod breze. Mislim da bi i većina tako.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Draga moja, samo malo izostanem, i imam što vidjeti. Predivno koliko je toga procvalo od naše posjete. Predivne boje, prelijepe kombinacije. A Djevojačko oko, je i meni jako dragi cvijet. Majstoricde svaka ti čast
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Draga, kod tebe je sve standardno prekrasno.
Ali ono što je meni najljepše to je onaj buketić poljskog cvijeća. Ja obožavam brati s livade jer su mi to tako posebni buketići.
I moram ti se pohvaliti da je i meni procvalo tvoje djevojačko oko, za sada samo jedan cvijet, ali sad će i ostali. Hvala ti na tom posebnom cvjetiću
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš sam se lijepo prošetala po hacijendi, i odmorila na onoj novoj garnituri i sad mogu ići spavati i sanjati...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Korijenčice, večeras sam si "zadala" domaću zadaću i pregledala tvoju temu od prve do zadnje strane
![]() ![]() ![]() E da, još nešto ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Već san zibrala plavo, plavo, a lep ti je i "moj" lupinus.
Ako ni zauzeto neka me kafe čeka na ljuljački ali tek drugu setemanu, aš san va Skradnike.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |