Šmrckov dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 85> |
Korisnik | ||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I moj eko bjeli luk od kojeg ću praviti eliksir. Dvije godine čekam da naraste
![]() ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Za Anči mreža koja ima različite širine i prodaje se na metre u vrtnim centrima. Koristi se čak i kao mreža za hlad auta.
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
U tvom vrtu, ma kakvom vrtu to sve više lići na hacijendu, vrijedne ruke svašta posijale, posadile. Jedva čekam da vidim urod, jer znam da ćeš ti tada biti najveselija i najsretnija
![]() ![]() ![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
Kakav eliksir ?
Vidjela zaštitu,još samo da je nađem u trgovini
![]() |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
Sad moram i ovdje dolazit ,a ni ono nestignem sve pregledati
![]() |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
|
Kako posaditi alyssium
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
A joj, koja divota! |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
ma divno, gdje se nalazi to cvijeće, možda otjeraš grešne posjetioce koji se nameračili na tvoje povrće tako da im skreneš pažnju na ovu ljepotu
|
||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
Predivne slike cvijeća u suhozidu!
|
||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
Zanima me ona mreža, mislim da nisam baš razumjela. Može li koja slika iz daljega i kratko objašnjenje. Hvala.
|
||
![]() |
||
|
One tibetanske kapljice sa bjelim lukom. Ne želi to praviti od kineskog luka, a lijek se ne pravi od biljaka koje imaju i trun pesticida. Moram ti biti zdrava i u formi , da delam u vrtu kao singerica ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
To ti je ovakva mreža, širina može biti od metar do.... a dužinu ti sijeku koliko trebaš. Kupi se u vrtnim centrima. Koristi se i kao zaštita od sunca iznad auta . Mreža propušta zrake sunca, ali stvara i hlad. Tako da je pogodna za biljke koje nesmiju na direktno sunce ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
E Mari moja dok ja izidam taj suhozid ( nije moj suhozid), ima da se pohlepni susjedi načekaju... Kad smo kod toga, moja prva susjeda u stanu me već počela sačekivati i vrebati.. Inače bi mog povrća ![]() ![]() Nedavno mi je prekopavala kutiju sadnica ispred vrata, koje sam donijela od mame i to sveznu u vreću. Zamisli hrabrosti da je rastvarala i škicala što je u vrećici, a MM je izašao i tako je našao u nezgodnoj poziciji. Rekao mi je " Ovo je prevršilo svaku mjeru" i od tada me natjerao da zaključavamo ulazni hodnik što nismo 12 godina radili. Manijak moja susjeda, a sad manijak i MM ![]() |
||
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
![]() ![]() Ajde bježi u vrt, tamo je najljepše. A možda ti i ja navratim danas!
|
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
Srmrcko draga vridna li si prava mala vridnica, puna znanja, puna ideja ma svega lipoga puna. Želim ti da šta prije stignete do vašeg zacrtanog cilja.
![]() |
||
![]() |
||
|
Kad priđeš vrtu pripremi se, duboko udahni, kocka šećera i nek te TM drži jer ćeš se onesvjestiti od nereda ![]() |
||
|
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Pričaš o neredu i Sizifovom poslu.....ali ja kod tebe vidim sve uredno i obrađeno! Možda je stvar slikanja, dobar fotoaparat ili ruka koja slika?
|
||
![]() |
||
|
Vanjuška Hvala
![]() Čuj Bergi najvažnije je da se trudimo i nismo lijeni ![]() Stvar je u tome da je teren daleko i puno posla na zapuštenom terenu. Radovi nad zemljom su mila majka kako ide pod zemljom. Opet nas čeka rat sa korjenjem ![]() Hvala Bergi ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Si mi živa došla sa terena ![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |