Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 93> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stefkaja hvala što si povirila u moj vrt i pohvalila moje cviće
![]() Triša hvala,lipa je ![]() Anastazija najprije da ti zaželim dobrodošlicu među cvijetnu družinu,kalifornijski mak sam kupila kao sjeme i posijala,znam da je lak za uzgoj i dosta zahvalno cviće,uvijek i dugo cvita i znam da voli jako sunce i zato mi u mom kraju paše,može podnijeti i jaku sušu,a mislim da bi uspio i na kontinentu,zašto ne,sije se u 4 misecu ![]() Medo hvala,veselim se tvojim posjetama ![]() Hoya hvala,miris mora i lavande......... ![]() Smrcko hvala na posjeti i što ti se sviđa moje cviće,a višnje jesu fine samo ja volim ih radije u konbinaciji sa šečerom(kolač,sok) ![]() Springy hvala,santoline ima više vrsta,a meni je ova najlipša,ako želiš mogu ti poslati grančicu,nije teška za uzgoj,samo zabodeš grančicu u zemlju i malo u početku više zalijevanja i to je to ![]() Misty jedno veliko srce iz tvog i mog Splita i veliko srce mjestu u kjem živiš ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bijela ruža i lavanda, fantastično
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala na dobrodošlici i na informacijama,stvarno uživam u svim vašim vrtovima !!!!!
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Jako lijepo! Kombinacija lavande i ruže je posebna. Mogu zamisliti isprepletene mirise jedne i druge ljepotice.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hej, djevojko naša morska, predivno je cvijeće koje si nam neki dan sliknula!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Miro sve je predivno santolina,margaretice,fuksija,al kombinacija lavande i bijele ruze je fantasticna
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lantana hvala
![]() Anastazija dobro mi došla opet ![]() Lusy za tebe ![]() Anaida,kad mi ti to kažeš cila sam ti važna ![]() Retriver Sara obradovala si me ![]() Anči39 hvala ![]() Rosa2 hvala što si prošetala mojim vrtom ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prekrasna ti je campanula, a aptenija (znaš li da je zovu sirotica?) je baš raskošna
![]() A za margaritelu ne trebam ništa reći, znaš koliko je volim! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Misty draga ne znam odakle joj taj naziv,a i meni izgleda glamurozno i bogato,a možda zato što preživi u siromašnoj zemlji i može trpiti da bude žedna,a zahvalna je za malo vode
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |