Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šmrckov dnevnik radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Šmrckov dnevnik radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 85>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 10:41
Srmrcko draga vridna li si prava mala vridnica, puna znanja, puna ideja ma svega lipoga puna. Želim ti da šta prije stignete do vašeg zacrtanog cilja.smile161
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 06:30
LOL koliko manijaka oko tebe LOL
Ajde bježi u vrt, tamo je najljepše. A možda ti i ja navratim danas!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 02:28
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

ma divno, gdje se nalazi to cvijeće, možda otjeraš grešne posjetioce koji se nameračili na tvoje povrće tako da im skreneš pažnju na ovu ljepotu

E Mari moja dok ja izidam taj suhozid ( nije moj suhozid), ima da se pohlepni susjedi načekaju...

Kad smo kod toga, moja prva susjeda u stanu me već počela sačekivati i vrebati.. Inače bi mog povrćasmiley2579.gif, a MM se digne kosa na glavi kad je vidiLOL.

Nedavno mi je prekopavala kutiju sadnica ispred vrata, koje sam donijela od mame i to sveznu u vreću. Zamisli hrabrosti da je rastvarala i  škicala što je u vrećici, a MM je izašao i tako je našao u nezgodnoj poziciji. Rekao mi je " Ovo je prevršilo svaku mjeru" i od tada me natjerao da zaključavamo ulazni hodnik što nismo 12 godina radili. Manijak moja susjeda, a sad manijak i MMLOL
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 02:17
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Zanima me ona mreža, mislim da nisam baš razumjela. Može li koja slika iz daljega i kratko objašnjenje. Hvala.

To ti je ovakva mreža, širina može biti od metar do.... a dužinu ti sijeku koliko trebaš. Kupi se u vrtnim centrima. Koristi se i kao zaštita od sunca iznad auta . Mreža propušta zrake sunca, ali stvara i hlad. Tako da je pogodna za biljke koje nesmiju na direktno sunceEmbarrassed

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 02:09
Originalno poslano od člana anči39 anči39 napisao:

Kakav eliksir ?  

One tibetanske kapljice sa bjelim lukom. Ne želi to praviti od kineskog luka, a  lijek se ne pravi od biljaka koje imaju i trun pesticida.
Moram ti biti zdrava i u formi , da delam u vrtu kao singericaWink
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 00:09
Zanima me ona mreža, mislim da nisam baš razumjela. Može li koja slika iz daljega i kratko objašnjenje. Hvala.
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 00:07
Predivne slike cvijeća u suhozidu!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 15:02
ma divno, gdje se nalazi to cvijeće, možda otjeraš grešne posjetioce koji se nameračili na tvoje povrće tako da im skreneš pažnju na ovu ljepotu
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 06:24

A joj, koja divota!

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 01:10

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 00:58
Kako posaditi alyssiumWink

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 22:50
Sad moram i ovdje dolazit ,a ni ono nestignem sve pregledati Wink
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 22:49
Kakav eliksir ?

Vidjela zaštitu,još samo da je nađem u trgovini Hug
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 21:03
U tvom vrtu, ma kakvom vrtu to sve više lići na hacijendu, vrijedne ruke svašta posijale, posadile. Jedva čekam da vidim urod, jer znam da ćeš ti tada biti najveselija i najsretnijaClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 15:12
Za Anči mreža koja ima različite širine i prodaje se na metre u vrtnim centrima. Koristi se čak i kao mreža za hlad auta.Smile

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 14:23
I moj eko bjeli luk od kojeg ću praviti eliksir. Dvije godine čekam da naraste

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 14:21
Mahunice Tongue

Parkirno mjesto pomidora LOL

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 14:19
Malo mog povrćaWink

Moj krumpir iz nekog razloga je bio prije tjedan manji od susjedinog, a sada je duplo veći od njenog. Moj zagrnut, a oni svoj mogu samo okopatiShocked

Tamo s traga se vidi kako delam Sizifov posao i nikad nikakav napredakCry

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 14:09
Sad je sa autom uredu. Nije preporučljivo baš čačkati takva auta jer je to sada elektronika, neki se dijelovi ni ne vide kao u starih auta, a ima i plinska instalacija te se može zapaliti. Ovo je moje viđenje, mada MM voli čačkati auto
Možda mu je ostalo svetlo upaljeno, pa neće da priznaLOL
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 13:23
Dobro je da je TM opet na poslu, hvala Bogu.. Za auto držim fige (MM se dosta razumije pa ako bude zezalo i dalje, od 03.07. može i osobno pogledati jer smo u Crikvi. Možda TM i MM nekaj zajedno srede i poprave Smile )
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.