Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 27> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ti mene stvarno odusevljavas,svaki djelic tvog vrta me ocarao...a tako bi voljela da i kod mene prevladava lavanda,nadam se da hoce jedog dana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš predivnog cvijeća, lijepo složenog ....ali ja sam odabrala ovu sliku. Možda baš zato je najbolje pokazuje ogromno bogastvo divnih biljaka iz tvog vrta!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoj vrt mi se uvukao" pod kožu" i uvijek ga posjetim da vidim još jednom tu lipotu...pa još jednom...i još....predivan ti je,predivan
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Djevojčice naša, sretno s ipitima! A ja ću se se sakriti među lavandu i držati ti fige.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kažu da se po jutru dan poznaje pa sam ja već razradila formulu kako sebi uljepšati dan
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Zamirisa lavanda iz tvog vrta ali ima i drugih lepih i mirisa i boja. Nauzivah se!
Tvoj nepoznati cvetic bi mozda mogao da bude Caralluma europaea. |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasan set slika s lavandom i onih slika u gro planu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Prekrasne slike preljepog cvijeća!!!!
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Cvijeće je tako lijepo, a lavanda se veličanstveno raširila.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
ovo je nešto predivno!
kako nisam bila dugo, dugo kod tebe pregledala sam unazad nekoliko stranica i ostala oduševljen!
Toliko prekrasnog cvijeća na jednom mjestu
![]() Čista petica!
Zapeli su mi za oko ove tvoje campanule, nekako su mi neiobične, jel to trajnica ili ...............možemo se nekako trampati/mijenjati!?
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasno cvijeće,a lavandin se miris osječa do mene
![]() Držimo i dalje palčeve
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
jednom riječju SJAJNO! kam se got okreneš sve prekokrasno!
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Anaida, bromelija, Sara - hvala vam puno!!!!!!! I današnji ispit je položen!!!!! Još 3 da bude sve riješeno! Sljedeći u ponedjeljak, držite mi palčeve
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
fantastično springy!
Ljepota tvojega cvijeća ostavlja bez daha!
želim ti da uspješno odradiš preostale ispite, a onada, uživancija bez obaveza do jeseni!
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
svaka čast predivno cvijeće, a lavanda je čarobna
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasne slikice, zaista u gro planu sve možemo vidjeti, svaki detaljčić predivnih čuda prirode. A meni omiljena panorama prekrasno izgleda!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Par slikica na brzinu prije štrebanja
![]() Moj vrt ovih dana je u znaku lavande i kad ima sunca, djetelina preuzima glavnu riječ sa svojim rozim cvjetićima... Evo lavanda i djetelina iz svih perspektiva... Šteta što se i opojni miris koji se širi dvorištem ne može uslikati! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Delosperma... ![]() ![]() Pieris počinje puštati mlade listove... ![]() ![]() Mini vrt lijepo raste... ![]() Malo grupnih... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Phlox počinje cvjetat... ![]() Evo kako je najnižem u cvjetnjaku... ![]() ![]() Plumbago je sve ljepši i ljepši... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danas je još jedan ispit prošao, ovaj nije bio težak i vjerujem da ću ga položit. Ali slijede mi dva malo ozbiljnija, pa prije no što prionem poslu, malo ću još odmorit oči u vašim divnim cvjetnim oazama! Vani se radit ništa ne može, kiša neumorno pada i puše, kao da nije ljeto. Jedino što planiram danas je posijat digitalise da imam za drugu godinu jer sam pronašla vrećicu od prošle godine među zalihama sjemena za koju sam skroz zaboravila da sam si ju ostavila. Pa da vas ne ne davim, evo vam svima
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |