Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 27> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja sam se prošetala i uživala u ovoj cvjetnoj bajci
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Samo se javljam Springy da sam prošetala vrtom i mahnula ekipi na terasi. Navijam da si riješiš ispite po planu i nastaviš sa zemljanim radovima kak si zamislila. Ak ti zatreba biljnog materijala javi, kod mene uvijek ima viškova
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nije me dugo bilo u tvom prekrasnom vrtu
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Jao Springy,ostala sam bez daha,ovakvo nešto lijepo još nisam vidjela ovdje na sajtu....komentar je suvišan,sanjat ću tvoj vrt definitivno
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Triša i Mira, ono mi nisu baka i djeda već mama i tata
![]() ![]() ![]() ![]() Miro, ista stvar kao i kod tebe bila je i kod mene samo što je Medo Zivu poklopio šapom po glavi i držao ju pritisnutu o pod dok je ova jadna vrištala, dok je još bila mala, i od onda ga zaobilazi u širokom luku. Imamo i druge mačke i za njima potrči, Medu uredno zaobiđe i nastavi za drugima ![]() ![]() Triša, hvala ti što svratiš, tvoj vrt mi je velika inspiracija!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno,ama baš sve predivno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Genijalno. Najprije sam se nauživala lavande i njenog plavetnila, a onda kad sam krenula nisam se više mogla zaustaviti. Jedva nekako preko predivnog cvijeća došetala bez daha do tvojih bake i djeda i simpa ljubimca i sjela s njima popiti sok - sad sam mirna, a ti uči, uči i slikaj i dalje ovo predivno cvijeće. i kupuj si i dalje cvijeće za neke prigode "sama sebi" to činim i ja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Medvjed34, hvala na komplimentu!!!!!
Sara, obožavam tvoje komentare jer imaš takav stil da opjevaš malu pjesmicu svaki put kad se nekom obratiš! Plus još imaš najbolje smajliće!!! Hvala!!!!!! Misty, je, istina je, imam sreće, jer sa svojim studentskim buđetom pohodila bi polja i livade u potrazi za cvijećem a ne flore, vrtne centre i sl. I hvala za surfinije! Anaida, hvala od mene i od tateka ![]() Anči39, i moj gerber je bio kilav i pupoljci su mu se sušili dok ga nismo stavili u dio dvorišta gdje nije direktno sunce cijeli dan nego odprilike samo sredinom dana. Opet ima puno svjetlosti jer to nije duboki hlad. Preporodio se u par dana! Pun je zdravih pupoljaka i napokon se otvaraju u lijepe cvjetove. I pazimo da mu je zemlja uvijek vlažna. Nadam se da sam bila bar malo od pomoći. I hvala na komplimentu! Lucy, uvijek sa tako lijepim komentarom, jedan si mi od najdražih gostiju! Hvala! Pusa svima!!!! ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Da beskrajno uživaš i voliš svoje cvijeće vidi se iz svake tvoje riječi. A nježne riječi o članovima tvoje obitelji baš je lijepo pročitati.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Što radiš gerberi da je tako lijepa ,otkri nam tajnu
Moja se loše drži
![]() Prelijepo ti je svo cvijeće
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I slikice, ali svakako ono na slikicama, je predivno! Springić, bravo za tebe i tateka! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ti si prava sretnica, tata, brat, dečko, buduća svekrva, svi paze, njeguju i uvijek nečim lijepim obogate tvoj vrt!
A surfinije su baš da ti pamet stane! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
nema me jedan dan u tvom vrtu, a tamo čitavo mnoštvo novih slika, sve jedna ljepša od druge. krasno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Hvala Rain! Sljedeći najvažniji ispit imam 15-og pa sad malo odmaram mozak par dana pa krećem s učenjem. Al imat ću svejedno malo više vremena bavit se sa cvijećem. A poslije 15-og krećem s ozbiljnim radovima na smanjivanju travjaka... U suradnji sa tvrtkom "Moj tatek d.o.o."
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Kak im je super dok ti učiš u znoju mozga svog!A mala je isto 100 posto skoncentrirana.
Ima,ima mjesta za proširivanje,glavno da ostane malo travice za Zivičicu,ostalo nek slobodno procvjeta! Samo,nemrem se odlučiti jel je bolje cvijeće ili slike ![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Korijenko, hvala ti što svratiš...
![]() Mari,5510 - hvala puno na prelijepom komplimentu!!!! ![]() Vani je prevruće sada, ne može se ništa do navečer. Pa onda evo novih slikica...hm, odakle da krenem... Evo prvo yucca, ali ove su ispred naše stare kuće, ove ispred nove još nisu procvjetale. One su mi najvrijednije cvjetno što mi je ostalo tamo, ogromne su, visoke su preko 2m, ove godine su božanstvene - valjda im paše samoća ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kala s flore je procvjetala, i bratova žuta... ![]() ![]() ![]() ![]() I ovaj gerber mi je braco kupio... Sad je u punom cvatu... ![]() Hotrenzija ima malo cvijeta ... ![]() ...ali cvijet je prekrasan... ![]() Duple surfinijice su podivljale, razrasle su se ko lude, al baš su mi lijepe... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dipladenija, ispred nje je patuljasti bosiljak, ima jako intenzivnu aromu, jaču od onog običnog, a iza je moj mačak Medo. Inače on i moja Ziva su u svađi i ne razgovaraju ![]() ![]() ![]() Tradeskancija... ![]() ![]() Ove čuvarkuće sam sama sebi kupila u cvjećari u Importaneu kad sam položila jedan ispit... ![]() ![]() A ovaj runolist sam si kupila jučer... ![]() ![]() A ovu mini ružu sam dobila od buduće svekrve... ![]() Mini georgine mi počinju lijepo cvjetati... ![]() ![]() Crvena pelargonija... ![]() ![]() Dva grma phloxa u mom cvjetnjaku... ![]() ![]() I evo kako izgleda pogled na sve strane sa naše terase u dvorište, kad se sjedi za stolom. Inače sve ono iza ove niske živice od šimšira nije naše, osim na onu stranu gdje je onaj dugački cvjetnjak, tako da možete vidjeti da tu i nema baš previše prostora, ali i ovako ja još planiram proširiti svoje biljno carstvo, a jadan travnjak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja Ziva kao da gleda i divi se mom cvijeću, ali to nije istina - ona zapravo gleda u klince koji igraju nogomet na igralištu preko ceste, jer bi im se rado priključila, svaki dan ona tako s mojim tatom popodne sjedi na stolici i gleda... ![]() ![]() A ovo su baka i dida sa unučicom ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() čim otvoriš vrata ugledaš cvjetno raskošno šarenilo.. a fotografije su, kako kaže Lantana, kao u časopisu |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajde, ajde.... slikaj i to puno da možemo turbo uživati i što više panoramika, sa svih strana jer su božanstveni i tako raskošni. Ako se i ne javim ja sam uvijek tu....... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Evo mene napokon!!!!!!!!! Samo da javim da sam svima poslala šta sam obećala, i to napokon jutros
![]() Medvjed, mali kaktus, bergenija, lucy, lilly, anči, lantana, niho, mimar, misty, anaida, mira, baka, gioiaa - svima veeeeeeelika ![]() Mimar, u međuvremenu sam saznala kako se zove onaj cvjetić, to je stapelija, ako mislimo na isti cvijet, onaj jedan jedini cvijetak na biljci. Ali hvala na pokušaju! ![]() Idem delat nekaj! I okinut koju slikicu usput! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |