početnički radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
andje ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andje ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prvo pozdrav svima starima i novima forumasima. Danas sam se registrirala i odlucila napisati koje slovo.
Pregledala sam mogu reci skoro sve galerije..i ne mogu izdvojiti niti jednu zato sto je svaka dobra i posebna. Ne vjerujem da cu dosegnuti prikazana savrsenstva zato jer nemam vremena (ili talenta, ili strpljenja..) za ovu vrstu moram reci umjetnosti..ili hobija kako god.
Probati cu staviti par slikica mojih prvih radova pa da se i buduci pocetnici ne srame isto to uciniti ;) Uvijek ima novih ideja, a to je bit ovih galerija, bar ja tako mislim.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |