Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 165> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neznam još je pod najlonom i dobro se drži do sada se svaki primio pa se nadam da će i ovaj
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
a joj kak nađeš kome se izvinjavat
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
izvinjavam se nisam ti odmah odgovorila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasni su pokloni! Meni nije nikaj poslala sraaaam je bilo
![]() ![]() ![]() daj mi reci kak je velik cvijet od šarenolisnog hibija.... a bijeli ljiljan - mrak! ![]() |
|
![]() |
|
![]() alisa pasiflora mi preživi u vrtu sa tim da se sve nadzemno smrzne ali u proljeće ponovno istjera iz zemlje ponovno se moram pohvaliti sa novim cvijetićima....odnosno ogromnom cilindrikom koju mi je poslala moja draga prijateljica flavia zna ona da ja volim velike komade i sada se je pridružila mojoj staroj cilindriki ili rogovima kako je ja zovem ![]() ![]() tu je i pletenica ![]() ![]() račići su iz istog izvora ![]() baš kao i stefanotis ![]() bilo je tu još i pelcera ali otom drugom zgodom.... ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Jako lijepo cvijeće... ovo drvo na cesti je super. baš me zanima što je. po listovima izgleda kao Katalpa, ali njen je cvijet bijeli...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivno. Imaš cvijeća... kao u priči. I neobičnog, odnosno nešto čega baš nema po vrtovima! Ona šarena bugica, ona bijela ruselija... a hibiskusi su fantastični.
Cijeli vrt kao iz bajke....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ne mogu se nadiviti tvom cvijeću, koliko samo toga imaš! ...........i bijelu ruseliju! Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivne biljke!Ljiljan posebno! I fuksije..I....I sve ostalo!!
Ona pasiflora c.jel ti prezimljava u vrtu preko zime il? Moja je uginula ove zime,pokušala sam da je naviknem na hladne zime i nije uspijelo!! |
|
![]() |
|
krasne slike ali šarenolisni hibi - mrak! može koja slikica sa strane? Iz profila mislim, koliko je velik cvijet?
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Panoramska slika pokazuje kako ti je vrt lip i ful rascvitan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ima toga još....
hibi je moj omiljeni maneken svaki dan ima poneki cvijet ![]() ![]() ![]() ![]() i moj omiljeni žuti hibi..flavia ![]() ![]() hibi i tomica koji raste kao gljiva poslije kiše ![]() a ovo je mlada papiga ![]() i moja omiljena klivija ![]() ![]() ![]() i još jedan hibi..ovo je cvijet šarenolisnog ![]() ruselija ima sve više cvijetića ![]() ![]() begonija ![]() kala ![]() moj novi ljubimac dar drage osobe ![]() ![]() ![]() ![]() triša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() samonikle mačuhice ispod bugenvilije ![]() ![]() dali netko prepoznaje ovo drvce nalazi se ispred kuće u drvoredu i upravo cvijeta ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
najprije jedna panoramska
![]() pa još jedna ![]() ![]() delphinijum ponovo počinje cvijetati ![]() fuksija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lopoč raste nevjerojatnom brzinom.....flavia uskoro ćemo imati i cvijet ![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo me tu sam ja, a evo i malo novih slikica
korijenko klematise preventivno prskam sa fungicidom tako da nemam za sada sušenja i propadanja stabljike mada kod mladih zna doći do sušenja i odumiranja mladih grana bez nekog posebnog razloga..... ivna dobro si primjetila stare burgmansije posadim u zemlju jer mi se pokazalo da bolje rastu i nije potrebno toliko vode.....sada u teglama imam samo zapelcane za nagodinu pozz...svim posjetiocima i hvala na lijepim rijećima ![]() |
|
![]() |
|
samo da ti mahnem
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
A što reći drugo već bajka
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Večernja šetnja uz tvoje cvijeće stvarno godi.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Malo sam prošetala i stvarno sam uživala. Vratit ću se opet da sve pregledam malo bolje i da dulje uživam u ljepoti tvog vrta
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bromi da li tebi clematisi posmeđe mislim na lišće... ja imam samo jedan i taj mi je stalno bolestan posmeđi mu i posuši se lišće, izgleda katastrofalno a jadničak stalno cvate.... druge bi godine nabavila još koji ali kad ovog vidim prođe me volja....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |