Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8687888990 165>
Korisnik
Poruka
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 08:53
samo da ti mahnem kad će nove slikice?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 09:41
evo me tu sam ja, a evo i malo novih slikica

korijenko klematise preventivno prskam sa fungicidom tako da nemam za sada sušenja i propadanja stabljike mada kod mladih zna doći do sušenja i odumiranja mladih grana bez nekog posebnog razloga.....

ivna dobro si primjetila stare burgmansije posadim u zemlju jer mi se pokazalo da bolje rastu i nije potrebno toliko vode.....sada u teglama imam samo zapelcane za nagodinu

pozz...svim posjetiocima i hvala na lijepim rijećima smile79
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 09:51
najprije jedna panoramska

pa još jedna

delphinijum ponovo počinje cvijetati

fuksija

lopoč raste nevjerojatnom brzinom.....flavia uskoro ćemo imati i cvijetsmile72

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 10:26
ima toga još....

hibi je moj omiljeni maneken svaki dan ima poneki cvijet

i moj omiljeni žuti hibi..flavia Wink

hibi i tomica koji raste kao gljiva poslije kiše

a ovo je mlada papiga

i moja omiljena klivija

i još jedan hibi..ovo je cvijet šarenolisnog

ruselija ima sve više cvijetića

begonija

kala

moj novi ljubimac dar  drage osobe smile78

triša smile78tvoja je...pasiflora

samonikle mačuhice ispod bugenvilije

dali netko prepoznaje ovo drvce nalazi se ispred kuće u drvoredu i upravo cvijeta

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 11:04
Panoramska slika pokazuje kako ti je vrt lip i ful rascvitansmile106Predivno cvićesmile64
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 11:16
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 16:24
krasne slike ali šarenolisni hibi - mrak! može koja slikica sa strane? Iz profila mislim, koliko je velik cvijet?
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 17:39
Predivne biljke!Ljiljan posebno! I fuksije..I....I sve ostalo!!
Ona pasiflora c.jel ti prezimljava u vrtu preko zime il?
Moja je uginula ove zime,pokušala sam da je naviknem na hladne zime i nije uspijelo!!
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 17:51
Ne mogu se nadiviti tvom cvijeću, koliko samo toga imaš! ...........i bijelu ruseliju! Svaka čast!Clap
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 19:51
Predivno. Imaš cvijeća... kao u priči. I neobičnog, odnosno nešto čega baš nema po vrtovima! Ona šarena bugica, ona bijela ruselija... a hibiskusi su fantastični.
Cijeli vrt kao iz bajke....ClapClapClapClap 
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 21:12
Jako lijepo cvijeće... ovo drvo na cesti je super. baš me zanima što je. po listovima izgleda kao Katalpa, ali njen je cvijet bijeli...
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 10:37
smile79mojim vjernim posjetiocima

alisa pasiflora mi preživi u vrtu sa tim da se sve nadzemno smrzne ali u proljeće ponovno istjera iz zemlje

ponovno se moram pohvaliti sa novim cvijetićima....odnosno ogromnom cilindrikom koju mi je poslala moja draga prijateljica flavia zna ona da ja volim velike komade i sada se je pridružila mojoj staroj cilindriki ili rogovima kako je ja zovem

tu je i pletenica

račići su iz istog izvora

baš kao i stefanotis

bilo je tu još i pelcera ali otom drugom zgodom....smile78
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 10:44
krasni su pokloni! Meni nije nikaj poslala sraaaam je bilo (šalim seeeeee! )

daj mi reci kak je velik cvijet od šarenolisnog hibija....

a bijeli ljiljan - mrak!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 11:20
izvinjavam se nisam ti odmah odgovorila Wink nije prevelik dosta je manji od onog crvenog samo ih ima više .....a pokloni su prekrasni i posebni Wink
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 11:24
a joj kak nađeš kome se izvinjavat kad se ti bude dalo i imala budeš vremena daj ga poslikaj izdaleka i u usporedbi sa nečim,može? Jel se pelcer od njega prmio (koji si ti zapelcala?)
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 11:43
neznam još je pod najlonom i dobro se drži do sada se svaki primio pa se nadam da će i ovaj Wink mislim da ima negdje na slici blizu ovog crvenog 
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 12:45
Pokloni su čista petica!Thumbs%20Up
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 21:41
Bože hoću li ja ikad imati ovu cilindriku-sve mi je predibvno ali ona je nešto posebno
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 14:10
Sve je krasno , a nisam znala da pasiflora može prezimiti kod nas!?
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 14:20
Moja draga Bromi, opet sam sa velikim zanimanjem i isto tako s oduševljenjem zavirila u tvoj vrtić!! Prekrasni ugođaj, kao i uvijek!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8687888990 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,395 sekundi.