Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 136> |
Korisnik | |
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zavisi od vrste.
Pitajte Flaviu, ona zna sve o klematisima, Flavia, moj obolio od pepelnice. Već sam ga jednom prskala sredstvom protiv pepelnice.A sad opet obolio. |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
a možda je pametnije ga prvih par godina ga obrezat da bude jači.....
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
kako misliš do kraja?? sve grane skroz do zemlje? a jesi siguran da se posuši, tj jesi ga ikad ostavio neorezanog? ![]() pitam jer sam čitala negdje na webu nekog engleza koji je rekao da ga ne dira, jedino da mu je snjeg uništio mlade izbojke (znači da ga ne orezuje) i to u Engleskoj još.... ![]() |
|
![]() |
|
Davor96 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 71 |
![]() |
|
![]() |
|
Davor96 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 71 |
sljedeče godine čemo presaditi nekoliko korjenja i napraviti sjenicu 3 sa 3 metra i staviti stol i klupe
|
|
![]() |
|
imaš skroz prvo na svakoj grupi biljki kako staviti slike na Cvjetni.info
|
|
![]() |
|
neznam stavljat slike al znam da je isti clematis, ljubičasti sa 4 latice. bio je ful jadan u dučanu al sam ga svejedno uzela. i izgurao mi 3 cvijetića nedavno.
vidjela sam takvog kod susjede al mislim da ga oni ne orezuju jer upravo im se penje na drugi balkon, divovski je, gust i prekrasan.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i ja oću takvog zato pitam koliko je tvoj star... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dina pošalji sliku pa ću vidit
|
|
![]() |
|
za mrežu sam koristio 3 letve 2 po 2m ,koje sam zabio u zemlju i jednu od 3 m koja spaja gore te 2 letve i napravio sam mrežu od debelog ribarskog konca
|
|
![]() |
|
on se na jesen osuši i onda se poslje odreze do do kraja najbitnije je da mu napraviš dobru mrezu za penjanje jel se vidi da sam stavio veču onda bi se još više popeo. Vidi se ona grana od kajsije po njoj se još penje.
|
|
![]() |
|
to je prije moja baka uzgajala ali ja sad to več uzgajam oko 4-5 g sada ima oko 20 g
|
|
![]() |
|
i koliko mu je trebalo da ovoliko naraste? ja imam isto ljubičastog, jackmanii i mislim da je to isti, al je beba još.....
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
davor96 prekrasan ti je klematis, znaš li kako se zove?
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nemoraš sad sam pogledo na internet je to je clematis
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Nema na čemu, kad pronađem vremena pogledam ti naziv.
![]() |
|
![]() |
|
ok, hvala
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
To je jedna vrsta clematisa, ali sad nemam vremena za identifikaciju kak se točno zove.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |