dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 200201202203204 222> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oduševili su me ovi rascvijetani kaktusići, a i ostalo je prelijepo!!!!!!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
vratila sam se ponovo i vidi čuda! stvarno ti cvate bergenija u ovo doba godine
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kaktus mali, a veliki cvijet
![]() tako je i velika tvoja ljubav za ova mala čudesa ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Smrckice,Josipa
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Super kombinacija kleome i rudbekije
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće, tako zdravo i bujno
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
U isti takav supstrat je posađena i moja! Ja svoju nisam presađivala dosad!
|
|
![]() |
|
Bregenija,hvala,ne bi ja to pitala,ali su posađene u nekakav kokosov supstrat,a ne u zemlju.I meni su posebne.
![]() Tija,nema uopće problema,ne moraš se sramiti,najesen kad ju izvadim bit će i za tebe i za Anaidu,ona ju je vidjela u živo.Ja ju volim zato što ima malene cvjetove,a lijepo cvate do mraza.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve krasno, ako i uvijek, već smo se navikli da tu ima svačega lijepoga!
A za ove euforbije (dok ti ne odgovori Flavia)?
Ja imam jednu (kao što je ova lijeva, namijenjena kćerki) i mogu ti reći da nema nekih većih zahtjeva. Zalijevam ju kao i sve kaktuse. Na suncu je čitav dan. Preko zime sam ju spremila i nisam ju zalijevala i to je to! Ima jako zanimljivu lepezu i zato mi je baš posebna. Inače i ja samju dobila aod svoje sveki!
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ja ti imam poseban vid, zeleno lišće ne vidim ali sve drugo itekako vidim |
|
![]() |
|
Tija ti si jedina to primijetila,da imaju tamno lišće,imam ih već par godina,dogovorit ćemo se za jesen,pa ćeš ih i ti imati
![]() Gomolje treba obavezno vaditi,kod nas bi se smrznuli,reči će mojoj maci da ti se dopada
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() Da li ove Dalije imaju zbilja tak tamno lišće, i ako da gdje si ih nabavila? Bilo bi ih lijepo imati. I još nešto da li gomolje vadiš preko zime van?
Ružičnjak, Kaktusinjak i ostali ....njaki su mi prekrasni, ali s Micom si me "kupila" ..... obožavam cveteke i volim lijepe vrteke ali "padam" na mace i peseke.
|
|
![]() |
|
Antonija,hortenzije su još uvijek ovako lijepe,one su samo prijepodne na suncu,a poslijipodne u hladu,svaki dan dobiju punu kantu vode pa uživaju
![]() hvala svima
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
krumpirko i cicko su mi ovog puta najsladji
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
jesu li ove hortenzije sada ovakve? sve cvijeće ti je za 10
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 200201202203204 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |