dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 198199200201202 222> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
jannette hvala,u dućanu nije tako lijepo kao moje,ha ha ha
![]() |
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Voce ti je prekrasno,izgleda ko iz ducana
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima na posjeti.
gioiaa,springy više od dvije trećine mojih ruža su kupljene u Novom Selu Podravskom putem kataloške prodaje ili u našem lokalnom rasadniku koji također drže njihove ruže,s kupnjom ruža dobila sam i uputstvo o njezi,odnosno kako i na koji način održati ruže zdravim,isto sam vidjela i na njihovim internetskim stranicama,pa si to pronađite i pročitajte.Znam da smo svi mi cvjetoljupci protiv kemije,ali koji put drugog itlaza nema.
Forzicija,Lilly,Antonija,Otok
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Svaka čast draga imaš taaaako lijepe ruže oduševljena sam !!!!
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
jabuke, kruške, kupus, ljetni jorgovan, sve za 5+
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A ja bi ovaj put najrađe zagrizla u tu sočnu jabuku
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Jao padam u nesvjest od tako lijepih ruža, moje su opet spremne za bolnicu...
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bravo za citav vrt,a posebno za ruze
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Korijenko,špricane su u martu crvenim uljem,i to je to
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Za najljepši ružičnjak
![]() Da li je voće špricano? Izgleda savršeno.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Smrcko,mi smo ove vočkice kupili prije pet godina i sve su bile u redu osim jedne jabuke,koja je godinu dana bila sva nekakva kilava,MM još je prijetio da će ju posjeći,onda smo se sjetili da ju presadimo na drugo mjesto,i vidi čuda ina raste i nosi plodove,probaj i ti
![]() Anaida,nema problema sa hibiskusom,ja imam bijelih koliko hočeš,a ljubičastog samo dva,oni mi pokrivaju susjedovu betonsku ogradu
![]() Sarica,ja volim ruže jer stalno cvatu,pa uvijek ima koji cvetek u vrtu
![]() Ivna hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kaktusek, i opet jako lijepe slikice! Vidim da imaš bijeli vrtni hibiskus, ja imam ljubičasti - budemo trampile sadnice ili sjemenke!?? Ružice su predivne, zaista imaš najljepši ružičnjak!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kaktusiću, kako mami ova kruškica da ju se zagrize, mljac
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Voćke
![]() MM je tužan nešto nas voćke neće, ili smo kupili bijke za krivu klimu . |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida,Smrckica
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 198199200201202 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |