Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 148149150151152 370> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga moja napokon stigneš malo odmoriti
![]() obožavam sličice tvog vrta i svaki puta mi se čini da sam prvi puta u njemu, jednostavno predivno ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dragi moji, evo me napokon, nadam se da me nitko neće zvati dok ovo pišem. Kod mene je bilo ludo posljednje dve sedmice, u prosjeku nas je bilo od 8-10 na spavanju i jelu, osim gostiju u apartmanima. Ubola me osa i naotekao mi gležanj, morala sam piti antibiotike, u firmi izgorila trafostanica za sva tri hotela, možete zamisliti koja je to ludnica bila. I tako sada se malo smirilo, gosti otišli, uživam s mojim Rokom i sve ne mogu vjerovati koji mir i tišina po kući.
U vrtu je stanje relativno dobro, osim nekoliko pitara koje nisam zalila samo dva dana, stalno puše ili maestral ili bura, ali barem nema one sparine. Hvala vam svima što ste posjećivali moj vrt i uvijek kad zaljevam sjetim se dragih ljudi s ovog foruma, svima ![]() Evo jučer sam napokon uzela fotoaparat u ruke i slikala nekoliko slika po vrtu Procvala je moja prva orhideja, i sad vidim da uopće nije zahtjevna biljka, a prava je ljepotica ![]() ![]() ![]() ![]() Ruže cvatu još uvijek ![]() ![]() Bugenvilia je cvala na prošlogodišnjim granama, a sada je bacila nove izboje i oni cvatu ![]() ![]() Budleja je velika i puna cvjetova, treba stalno šišati ocvale onda bolje cvjeta ![]() Rudbekije ![]() Lantane ![]() ![]() Mjehurice su mi najbolji pokazatelj kad treba pod hitno zaliti, one se jednostavno objese kad je suho ![]() I za kraj, masline su urodile, ako ih ne napadne ona mušica bit će ulja ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
treba ju poslat natrag k njoj, bar bi se slikala tamo ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma ništa njoj Niho nije radila -Lantana sad ima najviše posla--nije ta žena dokona kao mi poneki
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lantana pa gdje si ti,kaj ti je Niho napravila,pa nije mogla sve cvijeće i more odnijeti......
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ova kadulja je baš posebna
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
I ja sam jedna od onesvještenih, a to onesvješčivanje traje i traje, več 1,5 godinu i svaki put opet i opet... O ljepoti cvijeća , kamenjara, cvjetnih zidova je več sve rečeno, tako da neću ponavljati, samo ću se opet pohvaliti... cvate mi tvoja bijela budleja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
A di si nam, Lantana?? |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Hvala ti još jednom što sam uživala u svoj ovoj tvojoj ljepoti --rijeći su male za nešto ovako da se opiše -za tvoje biljke samo ti se može pozavidjeti -Lijep pozdrav
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
halo zvijezdo cvijeća i mora
daj nam se javi, bar malo ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mari, Mari, ovako ide pjesma Dođi na morsku zvizdu da ti pocipam pisma da ti pocipam pisma koja sam pisao ja. |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
život je more, kažeš, a ja bi se najrađe bacila u onu sliku plavoga mora
![]() dobro da ti je javor žut, jer kod nas imaju ljudi sav se crveni,a i vrijeme je kao da je jesen znaš onaj vic o rimi, nisi zaboravila "dođi mi na morsku zvizdu.. ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ahoj, Lantanuška!
I ja se pridružujem ovim onesvještenima, i to redovno. Što god da kažem, koji god kompliment da dam tebi i tvom raju na zemlji, samo ću ponavljat sve već rečeno. Onda te, opet, samo pozdravljam. Pusa, kraljice! |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
cvijeće, more, plavo nebo, sve prelijepo i tako blisko mome srcu
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Lijepo je ovako čitat kako ste se Niho i ti lijepo provele zajedno i kako mislite jedna na drugu i nakon rastanka... i uz to gledat prelijepe slike prelijepog cvijeća, mora, terase i pitara...
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I ja sam jedna od onih koji se ovdje redovno onesvešćivaju ali pitam se ja kako je tek bilo Nihi koja je sve to vidjela u živo....... vjerojatno se još uvijek oporavlja
![]() Lantana slika koju si stavila za Misty je nešto pre,predivno
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantanče naša, puno te pozdravljam!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 148149150151152 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |