kami, origami i ostalo |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 22> |
Korisnik | |
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako lijepo kami, tehnika savijanja je malo drugačija od moje , moja je mal više zategnuta ....i like it!
|
|
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Draga mare, hvala
![]() ![]() Nisam još stavila sličke tih njenih revera i kusudama koje su bile za ukras, ali jednom budem, još imam traume od njih skupa s njom ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Uff, koje prekrasno polje ružica!!!!
![]() Ova tvoja zadnja rečenica: "Držim se ovih ružica jer ih najbrže radim, a ostavljaju dobar dojam"...... mogu ti reći, a da ne lažem (moram ja malo trkeljat)....uglavnom-100% sam suglasna s tom rečenicom - mislim na ovaj drugi dio rečenice.. A još kad sam vidila ovu sliku s pincetom i skužila kolike, ili kolišne su te ružice.... ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Evo par slikica od jučer, livada bijelih kawasaki ružica
![]() Ima ih gotovih 115, u kitici će biti 1 ružica, satenska trakica i par listića od rižinog papira tako da je ovo WIP (work-in-progress)... ![]() Ja sam jednostavno navikla i draže mi je ružicama vidljivo saviti latice jer su mi mrvicu pregeometrijske kad ih ostavim polusavinute... ![]() Pinceta je kirurška, ovaj sedefasti papir je malčice tvrđi, a ja nemam dovoljno duge nokte ![]() ![]() Držim se ovih ružica jer ih najbrže radim, a ostavljaju dobar dojam ![]() |
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
ajde molim te kada završiš sa kawasaki ružicama postaj da vidimo... :D nekako mi se čini da svatko od nas ima drugi stil savijanja istih :P
![]() |
|
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
|
|
![]() |
|
Biljana: hvala puno, drago mi je da ti se sviđaju
![]() Imam još toga za napraviti frendovima za svadbu, ali dio toga ću u rujnu koji tjedan pred vjenčanje, zasad su kawasaki ružice za revere gotove ![]() Osim toga, puno ideja stoji u blokiću, ali doći će i to na red kroz par tjedana ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() |
|
![]() |
|
Ultra: hvala na zapažanju, nekako se uvijek više orijentiram na ideju i zamisao, a onda se tek posvetim izboru tehnike i izvedbi
![]() anastazija: hvala draga (i za salvetinjose, iznenadilo me ![]() ![]() A što se tiče CP-a modela (crease pattern), tj. prikaza pregiba, citirat ću dobrog duha Caspera -> BU! ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
čestitam kuma! odlično odrađen posao! koliko je bilo tih pozivnica?
samo .... znaš da me plašiš s ovim fotkicama ispresavijanog papira? |
|
![]() |
|
Hvala ti na ponudi ali snalazim se ako mi ustreba svakako ću se dojaviti :D Kami , strašno me fasciniraš radom u raznim tehnikama...jako si maštovita osoba :D cheers ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida: hvala na javljanju, drago mi je da uživaš
![]() Evo malo pričice o pozivnicama za vjenčanje (inače ću biti kuma) ![]() ![]() Kako su se meni oduvijek sviđale one "američke" kombinacije kaligrafskih fontova sa malim štampanim slovima, odlučila sam se za to, a prijatelji su se složili i s tim da bude neki kraći tekst pozivnice ![]() Tekst sam ispisala u Wordu i printala na papiru (200gr) na svom laserskom pisaču i iako je najjeftiniji u klasi, služi me odlično! Evo, vidite i tu famoznu rezalicu kutova koja je jedina koju koristim, dobila sam ju od frendice nakon njene svadbe i nema ih više nigdje :P Kupila sam si i Maped klizni rezač za papir (60kn) i ne znam zašto to nisam imala ranije, baš je ispao praktičan... ![]() Upute za kuvertu-omatalicu i kutijicu-spremalicu sam pronašla na Youtube-u i oduševile su me, a navodno su to neki tradicionalni modeli! Isprva smo se prijateljica i ja odlučile za smeđe-rozo-bijelu kombinaciju, ali kako ona obožava plavu, izbor je pao na boje koje vidite :) Malo sam teže uspjela naletiti na gramaže i nijanse boja koje sam htjela, ali imala sam sreće pa sam sve našla u centru grada ![]() Šablonicu sam rasporedila na svaku kuverticu i tekst na različite pozicije da ne budu sve identične :) Ove Vivine Paper-Soft-Color boje svim srcem preporučam svakome tko radi čestitke jer su za sjenčanje i šabloniranje odlične, lijepo se daju nijansirati, nimalo ne moče i ne uništavaju papir, suše se momentalno, a čak ispadnu količinski isplative... ...tekst... ![]() ...kuverta... ![]() Možda se slike u kolažima malo slabije vide jer su smanjene, ali to je čisto kao pregled kako je tekla izrada pozivnica... ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
A i ja sam tu - i uživam u svemu viđenom!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala na ponudi, moje orhideje (super mi je nick
![]() ![]() A ultra nek ti se javi ako mu treba, on ipak teže nabavlja različite vrste papira ![]() |
|
![]() |
|
moje orhideje ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 63 |
kami i ultra ja sam jednom lkincima kupila u lidlu kolaž dvobojni mislim čak da imam negdi još toga papira ako vam odgovara nije bed poslati..
|
|
![]() |
|
moje orhideje ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 63 |
![]() |
|
![]() |
|
Bravo kami , prelijepo je!
![]() |
|
![]() |
|
Linaaa, hvala za komentare o radovima, ali parfe je tradicionalno radila mama
![]() Volim ja petljati i po kuhinji i svašta fino isprobavati i vjerujem da ću u budućnosti puno više eksperimentirati s hranom. Inače nisam tip koji baš voli packati kremaste kolače u više slojeva ili minjone i slično, ali bila sam u par faza kad sam samo skidala i isprobavala najraznolikije recepte s Coolinarike ![]() Često nemam strpljenja sve izvagati pa nekako uvijek dio sastojaka odmjerim odokativno ![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Ne samo da radi origami već i peče kolače koji su vizualno lijepi a vjerujem i fini.
Svaka čast kami na tvoj svestranosti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beautiful, beautiful, beautiful. |
|
![]() |
|
Tija: hvala, draga, nije ni mene stiglo biti često, a i zanimljivije je kad posjetiš galeriju sa zakašnjenjem
![]() moje orhideje: ![]() ![]() sad sam bar sigurna da među mojim radovima nema voća, uspjela si me zbuniti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sorry kami gledala linkove za origami i primaverin nakit pa mi se sve pomotalo. uglavnom preeeedivno mi svee
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |