MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 31323334> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na početku odma dobro došlaaaaaa draga a stvarno si me nama i oduševila sa svojim vrtomm prekrasn je svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Predivnooo!!!! Jezerce je savršeno!!!
|
|
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
iza kana vidite anđeoske trube ,pripremaju se za drugu cvatnju...inače posadila sam ih u nizu uz duž terase kako bi imali hlada i prekrasan miris pred noć, jer sad su oko 2 metra visine ![]() ![]() ![]() ...malo sam bila u posjeti u nekim od vaših vrtova jer još nisam uspijela sve vidjeti ... pa vam eto stavljam nešto novo |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Dobro došla i mogu reći da ti stvarno imaš što pokazati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
eto pojela sam slova
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nije bitno stoma stariji slika,vazno je da uzivamo u ovoj ljepoti
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobro nam došla i dugo se družila snama....lijepi vrtek ...
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Super mjesto za odmor.
![]() i ja sam se odmorila gledajući tu ljepotu. |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
mimi, ja te pozdravljam i očekujem i ja sličice, ovako lijepe, lijepe ...
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
BAKA:...ova ljepota je u mojem dvorištu...šalim se...moslavina
|
|
![]() |
|
...je to je patkica nažalost samo jedna jer su psi progrizli one druge dvije
|
|
![]() |
|
...kad imaš troje djece teško je doći na red za kompjuter,tako da ova kavica na godišnjem i ne traje toliko dugo ![]() ..ovo su neke od starih sličica..vidite i po cvijeću davno ocvalom ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
![]() ![]() nakon ovih fotografija ja sam bez teksta. samo molila bi manje kave, više fotografija. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
E super vidim da smo "vodene kozice" (forumske) pregrmili sad idemo uživati u tvojoj oazi. Samo naprijed i hrabro!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
mimi dobrodošla
![]() ovo tvoje mjesto za ispijanje kavice je stvarno dušu dalo za odmor i guštanje, jezerce je prva liga, a clematis predivan ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ovog ljepotana nabavila sam jesenas
![]() ..a ova prekrasna boja uveseljava me već dvije godine ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam svima kojima se sviđa moj vrt ...a oaza je zbog toga što stvarno uživam kod uređivanja a isto tako pruža mir kod odmora
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 31323334> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |