Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 137> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olijanderi su bili prestali cvasti jer ih moj sin nije zalijevao, no kad sam se vratila s mora opet sam nastavila sa svojim režimom i sada opet rascvjetani |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
znaš da me njihov miris (čempresa) podsjeća na primorje |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja bi sigurno tu sjela
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ajmo sada, i gledat ćemo zvijezde padalice ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ah da,otkad to nisam gledala...
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepo je, volim ove domaće vrtove!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
Mari da te pozdravim. ti znaš da sam ja nova. Prošvrljala sam tvojim stranicama...ima ih mnogo ...sve pohvale i vidim da si i ti od onih koja voli sve vrste cvijeća...kod mene u okolici lijepo je vidjeti kuće sa puno cvijeća na balkonima ali samo sezonskog i ništa više...ja nisam jedna od njih..svaka nova vrsta nađe svoje mjesto
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sad si me podsjetila da i ja imam dature. Nekako mi budu mrske dok ne procvjetaju, a onda kad počnu otvarati tube stalno visim nad njima da mi koja ne promakne. Predivne su! A ova gore slika baš uljeva neki mir. Čuje se tišina!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
R.Sara vidjela sam tri
![]() antonija uživaj, kad ti se sviđa, mislim kako je kod tebe ipak ljepše gio onda dolaziš slijedeće godine oko 10.8? ![]() mira021 ![]() hoya imala sam ih previše, tako da sam čupala a bacala, sad je ostala jedna ili dvije bijele, a sad mi raste u tegli ljubičasta datura koju sam posijala još u ožujku..sjetila se ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Moslavčanko, javi se da se nađemo u Kutini ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Oooo baš si mi lipa i dotjerana
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Draga Mari,ihh koliko imam zelju da se uputim lagano prema Zadru i usput da svratim u nekoliko gradova,pa prosetam vasim vrtovima...no nikad se ne zna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala svima na posjeti
![]() ...drago mi je da me pratite, makar i u kafiću gio svrati kod men svakako |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Te vesele oke tako su me dojmile da sam dva tri puta ponovo svračala kod tebe u goste, koliko sam svatila da si u Zadru pa i moj sin je rođeni zadranin cviječe ti je zaista krasno a kod mene prava suša ,jedva uspijevam održati ponešto cviječa
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
sarajka, zbilja sam krasno prikazala svoje mjesto prebivanja kad si pomislila da samu Zadru
![]() ovaj vrt je u Kutini, u podnožju Moslavačke gore ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |