Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 146147148149150 370> |
Korisnik | |
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivan vrt,brački kamen i miris mora,mislim da nema lipšeg,a to nam tako lipo pokažeš svojim slikama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kao i svaka tvoja, i ova je lantana prelijepa! A panoramske slike koje nam daruješ, jedna ljepša od druge! Ovu ističem jer mi pruža osjećaj da sjedim na tvojoj prelijepoj terasi i sve ovo gledam u živo!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ponavljam pitanjce, imaš li kakav savjet za lantane. Posijala sam ih iz sjemena , nilkle su mi ali slabo rastu. Imaš li kakav savjet, možda đubrenje ,što bi ih ubrzalo i poguralo?
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Lantana prekrasna ,cikasica još ljepša .
A pogled -vrti mi seu glavi od te ljepote.
Da ja živim u tvojoj kuči ne bi silazila sa terase stalno bi upijala tu ljepotu
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Baš si dobro napisala da ti dođeš k nama na kontinent da se nauživaš zelenjave i hladovine, a mi kod tebe dođemo da se divimo plavetnilu mora i tvojeg vrta.
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Za svakog po nešto!Slike su divne.Uživala sam u šetnji tvojim morskim vrtom!Lantana,cikasica,stolisnik..Sve je lijepo..
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
E pa ti i sa suhim cvijetom napraviš umjetničku sliku, u njemu nalaziš inspiraciju. Sve si ti slike super. Želim ti što dužu turističku sezonu, ali što više ovakvih dana kao danas: bez telefona i zvonjave, ali zato sa nama!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pa da te pokoči
![]() sam ovako možemo izgledati nakon ovih prekrasnih slika mora ![]() a lantane su prva liga ![]() ![]() Lantana ajde priznaj koliko dugo nisi bila na plaži prije ovog kupanjca ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Prekrasnooooooooooooooo!!! Ja bi malo na more!
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
preljepo draga moja i lantane i more i cikasice i sveeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo već dva sata na poslu šetam vašim vrtovima, baš sam se lijepo odmorila, a nije zvonio ni mob. ni telefon, ko da sam na godišnjem
![]() Hvala Otok i Mari na čestitkama mome Roku, vodila sam ih jučer na SV. Roka na picu, a bio je i na nekoj maloj procesiji s mojim bratom, nosili su kip SV. Roka i to mu je bilo jako interesantno. Bili smo se i kupati, nesmijem ni reči nakon koliko dugo vremena sam se kupala i sunčala u hladovini ![]() ... i hvala vam svima da ne nabrajam pojedinačno, ova dva mjeseca samo zalijevam koliko stignem i sretna sam ako sve preživi, posebno pazim samo na neke pridošlice kao crvenolisni javor i klematise, a ovo ostalo kako bude... Ipak uvijek ima nešto novo procvalo... Za sve ljubitelje lantana, malo roza lantane ![]() ![]() ![]() Abelia ![]() Stolisnik ![]() Kamenjar ![]() Cikasice odozgo ![]() Malo panorame za sve ljubitelje mora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
E da, Rokova je danas, čestitke i profeštajte bar malo.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tvojem dragom Roku prenesi iskrene čestitke za njegov imendan!
Dragi Roko živio nam ti i budi na veselje svojoj baki! Sretno! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Mjehurice tj. lampioni jel to jednogodišnja ili višegodišnja biljka ?
Mora li zimi biti unutra na kopnu ili može vani prezimiti ?
Možeš li mi koju informaciju dati .
Lijep pozdrav !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Par slikica tvog raja..................dosta nam je .............mi se zadovoljimo i s malim!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana, draga tvoje slike uvijek pomno gledam, jer ne samo da imaš najljepši vrt, već su i slike slikane s toliko pažnje i ljubavi, pa sam sti tvoju crvenu ružu i nebo stavila u pozadinu kompa da je gledam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Orhideja je prava ljepotica, tako nježna! Ali mene i dalje oduševljavaju tvoje ruže i lantane, posebno ova bijelo-žuta! Bugica daje poseban štih tvojoj kući-dvorcu, nažalost na kontinentu joj ne bi prijalo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 146147148149150 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |