Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 39> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga dada već sam se odjavila i skoro otišla spavati i na kraju vidim da si ti prijavljena, pa dobro nam došla, nada se da ćeš sada biti češće na forumu, malo nam napiši šta ima novo kod tebe. Pozdrav.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga dada svako malo pogledam da li nam se javljaš, a ono ništa gdje skrivaš svoje sličice.
|
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kako je kod tebe ovih dana? Jesi li daleko od Save?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tvoje slike su fenomenalne, ali draga moja ovo je zaista nešto za "National geografic"
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno cvijeće i fantastične fotografije, posebno one s plavim nebom
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ponavljam ovu sliku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
O Dado, ti kažeš da si kampanjac, pa onda u "moru" vrtova mi se omaknulo i nisam dugo kod tebe ni povirila.
Slike sleptirima su krasne a ona s muhama!
![]() ![]() ![]() Inače ti je vrt lijep, uredan, zelen, ogradica, cvijeće i kraljica Rea!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
eh svašta fotić slučajno vidi
![]() ![]() lantana stablašica je predivna, ja se tek spremam poigrati sa jednom |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
da se ne ponavljam fotke krasne,cviječe krasno ama sve naj,naj
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Što se one lijepe zjevalice tiče, nisam donator jer ju ni ja nemam, nažalost
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ja sam opet Dado uzivala u tvojim starim slikama,i cekam da postavis nove
![]() |
|
![]() |
|
Draga dada, pozdravlja te tvoja slavonka, često sam u posjeti tvom vrtu pa evo da ti se javim, slikice su ti super, to si sigurno nabavila novi fotić, dio tvog neba me jako razveselio jer si me vratila u moju ne tako davnu prošlost, ja sam rođena u Starom Topolju. a u Brod išla u srednju, u stvari u Bos.Brod jer moja škola tada (davno) još nije bila kod nas. Ah kakvo korzo je Brod tada imao, zagrebačka špica na Cvjetnom nebi mu bila ravna, sve se tamo događalo, đir od hotela do Save i svi viđeni. Nemoj posustajati sa fotkicama jer ti je vrt prekrasan. Sve te cvjetne vrste u njemu vrijedi podijeliti sa nama.
|
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Prelijepo je u tvom vrtu Dada
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Rascvjetani slak i slike leptira su me oduševile
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Dado, što su ti dobre slike ! I cvijeće ! I muhe
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepa lantana, pa još ovaj ukras!!!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
priznajem ,slike su i te kako dobro ispale
![]() Dado jel mislis na zjevalicu?ima divnu boju ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Krumpirko, lantane ,... sve što ja volim
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |