Angell- moji početnički radovi. |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
čekat ćemo angell da se javi. slike su nestale,a ja uopće neznam preko kojeg su servera stavljene. taj server ili nije besplatan ili su slike premjestane ili nenamjerno uklonjene sto dovoddi do nestanka slika na forumu.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Angell bi trebala (jer ovo je njena tema) riješiti sa moderatorima da ovu temu premjeste iz ručnih radova u dekupaž...
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
a joooj, ja sam jako žalosna jer ne mogu vidjeti slike!
![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Hvala vam svima..
![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-super radovi Angell
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
divno
![]() |
|
![]() |
|
Kornjača ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
divno,divno,divno
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Jednom kad budeš imala vremena otvori galeriju u dekupažu i sve takve fotke premjesti tamo.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja, iako nisam u decopageu, moram priznati da me svaki put sve više oduševe tvoji radovi. imaš veliki smisao za umjetnost, lijepo, urednost.
![]() |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
![]() ![]() ![]() unutrašnjost kutije.. ![]() još jedna drvena škrinjica-suncokreti.. ![]() kutija kala. ![]() flašica za maslinovo ulje..ne znam okrenuti sliku,sorry cure ![]() flašica za rakiju.. ![]() detalj.. ![]() slika anđeli na oblaku.. ![]() kutija makovi ![]() tanjur ![]() novčanik.proba ![]() album dječji ![]() kad je otvoren-proba.. ![]() ![]() slika africa+uredila i okvir.. još jedna ![]() i kutija za vino,neko dr.piće.. ![]() i to je to,hvala svima što posjećujete moju skromnu galeriju.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
prekrasni radovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure
![]() ![]() Kika folija je ona deblja,gore sam opisala,ništa posebno,stavim je ispod stakla,planiram nešto s tom folijom napraviti pa ak vam se svidi kažem šta i kako.. ![]() Kiki-ko ma trudim se,trenutno nemam svoj atelje,a kikači traže svoje pa sam strgana na 100 strana.Ali učim se,pomalo ide na pomak na bolje..hvala svima koji posjećujete moju malu galeriju. ![]() naravno i smijete komentirati ako nešto nije ni dobro,to mi je samo poticaj i želja da naučim još više i bolje od majstorica. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Pratim ti rad od početka.Napredak je velik.Samo tako nastavi ali nemoj se žuriti pa će rezultati biti još bolji.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
jako liejpo radiš...sviđaju mi se posebno slike na staklu
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-Angell,pregledala,oduševila se,bravo,čestitam
-zanima me kako radiš s folijom?????? |
|
![]() |
|
Tatjana i Primavera hvala vam puno,posebno tebi Primavera,zahvala od takve stručnjakinje mi puno znači..
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
mmmm, draga Angell, napunila si galeriju prekrasnim radovima... i dalje me najviše oduševljavaju tvoje slike na staklu, a ovoga puta i nevjerojatno lijepa vaza s crvenim ružama...no, kutijice i posebno tacne ne zaostaju nimalo...
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja, što reći? ostala sam bez teksta zbog sve te ljepote1
![]() |
|
![]() |
|
to je to,za sada...
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |