Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Angell- moji početnički radovi.
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Angell- moji početnički radovi.

Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 23:39
čekat ćemo angell da se javi. slike su nestale,a ja uopće neznam preko kojeg su servera stavljene. taj server ili nije besplatan ili su slike premjestane ili nenamjerno uklonjene sto dovoddi do nestanka slika na forumu. 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 23:30
Angell bi trebala (jer ovo je njena tema) riješiti sa moderatorima da ovu temu premjeste iz ručnih radova u dekupaž...
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 23:02
a joooj, ja sam jako žalosna jer ne mogu vidjeti slike!CryCryCry
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 225
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 10:29
Hvala vam svima..
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 18:52
-super radovi Angell
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 18:08
divno smile141
Na vrh
Kornjača View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 145
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kornjača Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 11:54
divno,divno,divno
vladati nad sobom
najveca je vlast
Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 09:56
smile55sve mi je super, a posebno radovi s motivima Afrike, svaka čast
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 09:33
Jednom kad budeš imala vremena otvori galeriju u dekupažu i sve takve fotke premjesti tamo.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 19:21
draga moja, iako nisam u decopageu, moram priznati da me svaki put sve više oduševe tvoji radovi. imaš veliki smisao za umjetnost, lijepo, urednost.smile79
Na vrh
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 16:13
SmileJoš malo radova-drvena škrinja-africa.mom mužu najbolji moj rad..Smile

unutrašnjost kutije..

još jedna drvena škrinjica-suncokreti..

kutija kala.

flašica za maslinovo ulje..ne znam okrenuti sliku,sorry cureConfused

flašica za rakiju..

detalj..

slika anđeli na oblaku..

kutija makovi

tanjur

novčanik.proba

album dječji

kad je otvoren-proba..

slika africa+uredila i okvir..

još jedna

i kutija za vino,neko dr.piće..

i to je to,hvala svima što posjećujete moju skromnu galeriju..Embarrassed
Smile
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 12:58
prekrasni radovi Clap narocito mi se svidjaju radovi na staklu smile71
Na vrh
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 11:27
Hvala cure

Kika folija je ona deblja,gore sam opisala,ništa posebno,stavim je ispod stakla,planiram nešto s tom folijom napraviti pa ak vam se svidi kažem šta i kako..
Kiki-ko ma trudim se,trenutno nemam svoj atelje,a kikači traže svoje pa sam strgana na 100 strana.Ali učim se,pomalo ide na pomak na bolje..hvala svima koji posjećujete moju malu galeriju.
naravno i smijete komentirati ako nešto nije ni dobro,to mi je samo poticaj i želja da naučim još više i bolje od majstorica.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 22:41
Pratim ti rad od početka.Napredak je velik.Samo tako nastavi ali nemoj se žuriti pa će rezultati biti još bolji.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 15:53
jako liejpo radiš...sviđaju mi se posebno slike na staklu
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 10:00
-Angell,pregledala,oduševila se,bravo,čestitam
-zanima me kako radiš s folijom??????
Na vrh
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 15:53
Tatjana i Primavera hvala vam puno,posebno tebi Primavera,zahvala od takve stručnjakinje mi puno znači..Smilehvala vam objema...smile79
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 10:38
mmmm, draga Angell, napunila si galeriju prekrasnim radovima... i dalje me najviše oduševljavaju tvoje slike na staklu, a ovoga puta i nevjerojatno lijepa vaza s crvenim ružama...no, kutijice i posebno tacne ne zaostaju nimalo... smile141
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 22:22
draga moja, što reći? ostala sam bez teksta zbog sve te ljepote1smile79
Na vrh
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 14:13
to je to,za sada...Smile

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.