Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Katružin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Katružin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 37>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 06:22
Vrt ti je raskošno rascvitan,a tvoji kaktusi su fenomenalniClapnaročito me se dojmila konbinacija kaktusa sa bršljanom i ova tvoja zadnja slika malog kamenjara i mogu ti reći da su mi lipe posude u kojima se nalazesmile55smile57
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 05:44

Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 05:12
Brugmansia -Anđeoska truba

Beloperone -ukrasni hmelj

Clematis

Skimmia

Photinia

Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 04:33
Anemone japonica - jesenske šumarice

Na vrh
Kornjača View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 145
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kornjača Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 21:53
sve je tako divno,bas sam uzivala u tim ljepotama!!!
vladati nad sobom
najveca je vlast
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 20:55

Divan ti je vrt!

Stvarno sam uživala, hvala ti na ovim krasotama!smile141
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 17:49
zanimljive koprive, lrasan krumpirko, ma sve za 5!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 17:43
joj najrađe bismile107što moje kljuse od kompjutera  i internetske veze ne dozvoljava da ušetam češče u ovakav raj ,zaista prekrasno cviječe i povrtnjak
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 15:31
Drago mi je što smo dočekali novu turu slika, nadam se da će ih još biti jer ove su prekrasne Clap, posebno oduševljava krumpirko i još ne mogu vjerovati da je toliko velik i to u pitaru, prvo sam mislila da je u zemlji, mora da ga dobro paziš Wink
život je more
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 07:40
Katružice, dobro da si uzela aparatić i slikala jer imaš krasne cvjećke!! Krumpirko ti je pravo drvce, koprive su super a onaj lepi dečko posebne je nježne bijele boje (ako ima sjeme, molim te sačuvaj i za mene...)
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 22:16
Draga katruža, sve ti je prekrasno, toliko puno cvijeća, prava eksplozija boja, moji favoriti kod tebe su katruže, a najviše mi se sviđa sve ono što je za papicu u vrtu i voćnjaku. 
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 20:59
I moje pohvale za krumpirka, pravo stabalce i još sa tako puno cvjetova
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 20:12
smile64
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 19:54
Lijepo si oblikovala krumpirkaTongue
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 19:51
Hvala svima smile78

Sunceeee, vjerojatno može biti niži, ovisi kako ga orezuješ, a mislim da u Zagorju nebi prezimio, moj je zimi u podrumu. 
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 22:51
Krumpirko ti je cijelo stablo i to lipo rascvitano,a tu je i drugog prekrasnog cvićasmile64
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 22:48
predivno kartuza,posebno krumpirko i koprive
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 22:45
Pozdrav Katruža! Imaš krasne biljčice, mnoštvo boja i vrsta, svaka čast.smile141 Malo virim u tuđe vrtove dok nestavim svoje skromne biljčice i napredak. Zanima me da li postoji niski krumpirov grm te da li bi prezimio kod mene u zagorju? Big%20smile
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 19:02
smile64ClapClapClap
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 15:46
Prekrasne slikice, koprive i krumpirko su mi posebno lijepi 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.