Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dio mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dio mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 119>
Korisnik
Poruka
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 15:33
Divota ,komšinice!Posebno ljubimci,pa onda fukse,moje miljenice..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 22:03
 -draga Magnolija žao mi je zbog fuksija ,ja svoje držim u hladu ispod vinove lioze jer mi je sve imanje jako sunčano,a mušice se pojave ja poprskam otopinom od opušaka i to je to , 
-Anaida hvala na posjeti,uvijek mi je zadovoljstvo kada me ti posjetiš
-Smail hvala ti na posjeti taj cvjetić je moj unuk mlađi,
Waterlily drago mi je što si me posjetila, pokušaču tu bijelu da zapelcam koju jer imam samo jednu a i ja se slažem da su prave balerine
Triša zaista mi godi kada ti pogledaš moje slikice,hvala ti
Kika 56 i tebi želim i tvojima sve naj.naj za predstojeći Bajram i da ih svi skupa još puno dočekate u zdravlju i rahatluku,svakako očekujem da slijedeči dolazak javišna p.p. pa da popijemo kafu skupa,a svakako ću pogledati i ostale radove

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 22:34
stigla i ja opet na obale Miljacke Wink no dobro, barem virtualno ovaj puta, ali bila sam prije par godina i bilo mi je jako lijepo, a nekako mi je najdraža bila Inat kuća (tko zna zašto Wink)
a da sam onda znala za tvoje lijepo dvorište uf Wink
ne smijem reći kako ja zovem fuksije, ali od milja naravno, jer su mi uvijek na vrhu top liste Big%20smile klanjam se tvojima jer su prelijepe Thumbs%20Up ovakvu skroz crvenu nisam vidjela Thumbs%20Up baš je crvena?  od ovakve bijele pokušavam napraviti stablašicu...a šta će ispasti, vidjet će mo LOL

a miceki i pesonja Heart  pesonja me na šarplaninca podsjeća Smile

magnolija, možeš fuksiju pošpricati i sa rastopljenim neopitroidom u vodi ili juhom od pelina...ili ovo što ti je sarajka predložila...samo treba biti uporan
Smile

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 22:50
Draga moja Kontesa očito je vrijeme da ponovo stigneš na obale Miljacke a posebno  što sada ima mjesta kod mene pa bujrum,mislim da če ti biti lijepo,a pas jeste šar planinac,a što se tiče fuksija svakako ču bjelu i crvenu zapelcati nek ih ima i za pokloniti tebi lijep pozdravsmile79
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 23:13
misliš da je vrijeme opet za Sarajevo? baš smo ga kolegica i ja spomenule neki dan Smile meni je bilo super jedino smo se smrzleeee i to početkom desetog mjeseca LOL ali dernek, ali ljudi...ma riječi su suvišne Big%20smile
joooj ne znam kako će to proći granicu, a bilo bi mi žao da propadnu Confused
aj virni..jel nam bijela ista

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 23:57
Ajde,ajde ma ugrijačemo se nekako,ili koje jače pičeili dobra vatra,ma samo ti dođi i ne brini,a sutra ču uslikati ovako moju pa čemo uporeditismile121
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 13:35
Ona bijela je najljepša Clap
život je more
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 00:38
Evo i ja sam, sa velikim kašnjenjem, otkrio "dioTvog vrta" i Tebe. Osim nekoliko karakterističnih, nemam baš običaj čestog obilaska ostalih tema na CiF-u pa mi se tako dogodi da propustim uočiti dolazak novih članova i otvaranje njihovih tema. Kada sam, nakon Tvoje  posjete "InoxCiminoj kućici", linijom pristojnosti potražio i pronašao ovu Tvoju temu, požalio sam što ju nisam otkrio ranije. Promatranje mnoštva krasnih slika ukazalo mi je na specifičan svjetonazor u odnosu prema prirodi. Sve biljke, svo cvijeće, svi plodovi, detalji u okolišu i na objektima svjedoče o velikom ljubavi i zadovoljstvu suživota sa prirodom. Imanje je interesantnog položaja i razvedenosti pa pruža bezbroj prilika i mogućnost za kreativnost u svim vidova. U ostvarenju toga, očito je, da Ti i Tvoj suprug niste štedili enormnog truda ni sredstava, a isto je tako očito po svakom detalju da u stvaranju i nadalje beskrajno uživate. Sve mi je to vrlo, vrlo poznato.
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 21:50
Hvala draga Lantana ,zapelcala sam tri bjele,tri crvene pa vidječu šta će biti ,sve su moje od ove godine i dobro  napreduju,sad valja smisliti gdje sve to da prezimi
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 21:57
Inox hvala i tebi na posjeti baš sam sinoč ponovo obilazila Vašu temu i vidim da se niste javljali neko vrijeme,jedva čekam novosti,a svakako ćim bude zahladilo staviću i ja naše rukotvorine,tj  sve što je moj suprug i ja  napravili po imanju dotle srdačan pozdrav za Vas i suprugu iz Sarajevasmile113
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 22:04

Fuksije su ti smile93

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 23:27
Hvala anči na posjeti ,drago mi je što ti se dopadajusmile78
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 08:54
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

Inox hvala i tebi na posjeti baš sam sinoč ponovo obilazila Vašu temu i vidim da se niste javljali neko vrijeme,jedva čekam novosti,a svakako ćim bude zahladilo staviću i ja naše rukotvorine,tj  sve što je moj suprug i ja  napravili po imanju dotle srdačan pozdrav za Vas i suprugu iz Sarajeva

Inače ne volim dolazeće dane sa hladnočom, ali se zato veselim slikama Tvojiih i suprugovih rukotvorina, kojih pretpostavljam da je puno jer sam ih ja  zapazio  na dosada objavljenim slikama. Cimi i ja također pozdravljamo Tebe i supruga.
P.S. poruka za Tvog supruga
Pored ostaloga, jako mi se sviđa ona pergola i stupovi zidani granitnim kockama.
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 17:28
Pozdravček svima pa i kućnim ljubimcima!

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 18:50
Kakve su ti fuksije! Svaki put kad vidim slike smile39
A ljubimci su preslatki!
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 23:57
Izvinjavam se što ovako kasno se javljam,ali svakako da mi je drago kad  mi
se javite, nekako se osječam sretnom kada se barenm na ovaj način družimo
-Inox hvala ti ali stvarno sada nemam vremena jer sam cjeli dan van kuče tj,u ljetnoj kuhinji i dvorištu a kompjuteri su gore u kuči gdje uđrmo kasno samo da prenočimo,svakako ču prenijeti suprugu ali  te kocke ima puno ugrađene oko kuče
-Cimicifuga hvala na pozdravu od nas sviju i za tebe i tvojesmile79
-Bako hvala na posjeti ,posebno  mi je tvoja svaka posjeta draga,a za ljubimce  moja bako nije me niko ni pito hoču li ih,jednostavno došli ,meni ih žao jer su bili jadni i ja ih usvojila i sad su mi jako dragi
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 00:04
Predivne fuksije. Ja ih nikada nisam imala jer su mi prelijepe i bilo bi mi žao da mi se unište.
Ljubimci predivni smile69
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 21:36
Lilie draga meni su fuksije veoma zahvalne,jer im zaista netreba puno njege,jedini problem je gdje ih  zimi smjestiti,a  ljubimci su tu i ovi mali več prave dar mar,svakako navrati opetsmile113
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 00:06
Svim forumašima Islamske vjeroispovijesti želim BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 07:04
Sarajkice, uz iskrene čestitke, šaljem ti i lijepe pozdrave..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 119>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.