Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 225226227228229 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:23
Ma ništa se ne brini za kaktuse ima ih kod mene koliko te srce želiiiiiiiiiiiiiii-kad dođeš sve spremno če biti -smile79--a za loncijeru s e ne brini vidječeš na prolječe kako pusta mlade ali je opet malo češće zaljevaj --------
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:36

smile227 za tvoje cvijeće.

Nisi me zaboravila!!!????smile143
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 23:22

abeliju vidim prvi puta i oduševljena sam njenom ljepotom. Zaista je božanstvenaWink. Grčki oleander očito uživa u tvojoj klima kada tako krasne cvjetove dajeSmile.Biserak, gazanije, budleja, sve je bajno. Krasan ti je vrt i

cvijeće okupano jesenjim suncem.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 23:33
Biserak je jako zanimljiv sa svojim "biserićima",a abelija kod mene nema tog crvenog,ja mislim da sam falila jer mi je posađena u hladovini gdje malo sunca dopire,ali lipo mi cvita.bila ruža je predivnaThumbs%20Up
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 10:48
Bromi ne brini za biserak, ima jedan mladi za tebe Wink

Korijenko, hvala na lijepim željama za Roka. Abelija je i meni bila otkriće, imam tri vrste, mislim da će biti i mladih biljčica LOL Tvoja dalija je baš lijepa, ali ja čekam anemone, ove godine će i roza procvjetati jer sam ih preselila.

Kat.rea dobro kažeš, moramo se na sve naviknuti.

Gio ja sam se iznenadila kako ta budleja brzo raste, već ima skoro tri metra u visinu, a po širini je stalno režem jer je uz stazu pa nebi mogli prolaziti.

Vilmač, pa i nije neka štetna ovisnost Wink

Hoya ja ga nisam ništa rezala pa se sav razbarušio, ovu godinu ću ga malo frizirati, a za Roka i ja se nadam da će moći sjediti u klupi jer kako si i sama primjetila živ je, a opet plah u novim situacijama.

Niho, kaktusi su presađeni i ništa im se nije dogodilo, osim što sam ih skupljala svukuda LOL

Lillie nisam zaboravila, ovaj vikend spremam

Sara slikat ću sve tri vrste za usporedbu, ova je najveća i već cvate.

Mira možda je tvoja druga vrsta abelije.

Hvala vam svima, malo se i ja vraćam svome vrtu, gostiju još ima, ali ovi su neki mirni kao da ih i nema.

Danas imam jedno pitanje, evo moga/Hortinog achimenesa koji ne cvate, da li je to zato što je u hladu.

život je more
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 13:26

prelijepo, ova bijela ruža je kao da je sliko profesionalac, ta slika me oduševila!smile94

jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 13:33
Lantanček, pozdrav tebi i prvašiću koji mi je geografski dosta blizu! Gledala sam tvoje lijepe slikice i opet puno toga lijepoga vidjela. Biserak imam i ja. Lani sam od kumine mame dobila dvije grane, bez korijena i pikula ih u zemlju tek toliko.. Isto tako sam piknula i lonicere i još neke grmiće. Ovo proljeće krenule meni od dvadesetak upiknutih grana samo dvije. Ja bila uvjerena da su lonicere, presadila ih iza, složila im penjalicu koja ih je usmjeravala na ogradu (iza kuće sam htjela malo ogradu zazeleniti)... A te moje "lonicere" one nikako da procvatu Smile . I onda su kao te moje "lonicere" nekako malo cvale ali vidim ja - idu one u grm, a ne protežu grane po potpronju... I evo jeseni i evo bisera. Tako da sada, napokon, znam da imam biserčiće. Moram bar jedan grmić presaditi naprijed tako da u njemu uživam
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 13:34

Moj/ Hortin achimenes je na skodu(balkonu) ali odmah uz ogradu, stalno ima sunce i stalno cvate..... daj ti tog tvog malo preseli neka se sunča Wink.

U mom si vrtu pisala za bijelu anemonu pa sam mislila da ti je roza krepucnula..... šta si ju preselila u hlad? Moje su sve na suncu i primjetila sam da bijele imaju pola lišća kao suhog/spaljenog a rozima ništa ne smeta i imaju lišće zdravo pogotovo "Serenada" ta vrsta mi je najzahvalnija Big%20smile
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 01:27
smile68
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 12:14
kod tebe opet sve rascvjetano,a kad nije bilo a i ona grkinja ostavila neke uspomene
daj dodju k meni i ponesi 2-3 laptopa,,mozes,ostat do projeca
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 12:17
Sad kad bude manje posla, a nadamo se još uvijek lijepog vremena - ajde raspali sa slikama, baš sam se nešto poželjela tvoga vrta
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 10:08
halo otočanka si živa LOL..evo kod mene drmnula bura i napokon nebo bez oblačka,sunce ,bura,al cvrčci se nedaju i dalje cvrče pa se niti gosti nedaju doma.
vidim da ti je vrt preživio onu silnu vrućinu uvijek kod tebe nešto cvate u svakom slučaju bugica je fenomen ona je uvijek puna cvijeteka..pusa s murtera 
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 10:19
smile120 pusa !!!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 22:18
Antonija ja posebno volim bijelu boju, pa mi je i ova ruža miljenica, jedino se brzo rascvjeta.

Anaida baš mi je drago da i ti imaš bisere Wink

Korijenko rozu sam preselila na drugo mjesto u zavjetrini i odmah su procvale, nisam znala da one ovako visoko narastu, prelijepe su, jedino mi žao što sada gosti uživaju u njima, a ne ja. Slijedeću godinu ću dio preseliti tu kraj ruža da ih i ja malo gledam.

Lilie Wink

Mari ma dosta bi ti bio i jedan LOL

Otok baš sam mislila na tebe, kod mene je tako puhala bura da sam sve skupljala po vrtu, odnjelo mi onaj kain sa sukulentima, danas sam ih presadila i nije im ništa Thumbs%20Up, a sve su lijepe.

Duda draga pa di si ti, mora da je gužva popustila, evo i ja imam punu kuću gostiju, ali kao da ih nema, ovi u posezoni su neki mirni i dugo ostaju LOL, a da znaš da sam danas pomislila ma kako su ovi cvrčci odma počeli cvrčati čim je sunce zagrijalo, a bugenvilie i lantane su zakon za ljeto kod nas.

Forzi  smile78

Evo malo sličica vrta danas poslije bure, sunce je granulo i bilo je vruće
Anemona roza

Bijela anemona

Slak je bura srušila i sada raste po zemlji

Na cvjetnom zidu se sve ispreplelo, ali rudbeckie su najuočljivije

Ova Hortina verbena stalno cvate, čak joj ni bura ništa nije naškodila

Gazanija se sama rasijala

Malo ruža

vidi se iza ruža kako je bugenviliu obrijala bura

život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 22:39
Vratila si se sa krasnim slikama. Anemone Thumbs%20Up
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 09:11
Baš su mi prijale ove slikice uz pijenje jutarnje kavice!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 11:17
Anemonice su baš lipe,a imaju puno i pupova,moj slak je bura skroz uništila kao i mnogo toga,a u tebe usprkos tome sve lipo izgledaThumbs%20Up
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 12:25
E ovako, ovo još nisam napravila, ti si prva:  Prvo da se javim da krečem u šetnju, jer si i ti na popisu, a kasnije se javim s komentarima, ako se slučajno ne javim znači da sam zapela u tvom vrtu, pa malo pogledaj da me ne nađeš prekasno.  Idem!!!  od prve stranice!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 12:29
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Evo ovako je danas kod nas bilo

Žalo, more, borovi i sunce

mmmmm.......Prekrasno, to ti je pogled,,,,joj Lantana,....ne mogu pisati

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 21:27
dobro je tebi su anemone prekrasne i koliko vidim na suncu a ja bedača sam se bojala da ih sunce ne sprži i frkla ih u hlad pa se čudim kako su jadne  bijela mi je na kraju nestala a ostala je samo roza i dala neke male sitne cvijetiće definitivno moraju na drugo mijesto...ma bogme je bilo puno posla i po apartmanima a bogme i kod mene u stanu znaš kako je uvik se svi sijete kad dolaze vrućine da imaju tetku na moru  Wink,,nego neznam šta je s mojim lantanama pa one tek sada cvatu onako kako kod tebe cvatu normalno već prije dva mmjeseca..šta to krivo radim ne kužim
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 225226227228229 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,984 sekundi.