Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 225226227228229 370> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma ništa se ne brini za kaktuse ima ih kod mene koliko te srce želiiiiiiiiiiiiiii-kad dođeš sve spremno če biti -
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Nisi me zaboravila!!!????
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Biserak je jako zanimljiv sa svojim "biserićima",a abelija kod mene nema tog crvenog,ja mislim da sam falila jer mi je posađena u hladovini gdje malo sunca dopire,ali lipo mi cvita.bila ruža je predivna
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bromi ne brini za biserak, ima jedan mladi za tebe
![]() Korijenko, hvala na lijepim željama za Roka. Abelija je i meni bila otkriće, imam tri vrste, mislim da će biti i mladih biljčica ![]() Kat.rea dobro kažeš, moramo se na sve naviknuti. Gio ja sam se iznenadila kako ta budleja brzo raste, već ima skoro tri metra u visinu, a po širini je stalno režem jer je uz stazu pa nebi mogli prolaziti. Vilmač, pa i nije neka štetna ovisnost ![]() Hoya ja ga nisam ništa rezala pa se sav razbarušio, ovu godinu ću ga malo frizirati, a za Roka i ja se nadam da će moći sjediti u klupi jer kako si i sama primjetila živ je, a opet plah u novim situacijama. Niho, kaktusi su presađeni i ništa im se nije dogodilo, osim što sam ih skupljala svukuda ![]() Lillie nisam zaboravila, ovaj vikend spremam Sara slikat ću sve tri vrste za usporedbu, ova je najveća i već cvate. Mira možda je tvoja druga vrsta abelije. Hvala vam svima, malo se i ja vraćam svome vrtu, gostiju još ima, ali ovi su neki mirni kao da ih i nema. Danas imam jedno pitanje, evo moga/Hortinog achimenesa koji ne cvate, da li je to zato što je u hladu. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepo, ova bijela ruža je kao da je sliko profesionalac, ta slika me oduševila! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantanček, pozdrav tebi i prvašiću koji mi je geografski dosta blizu! Gledala sam tvoje lijepe slikice i opet puno toga lijepoga vidjela. Biserak imam i ja. Lani sam od kumine mame dobila dvije grane, bez korijena i pikula ih u zemlju tek toliko.. Isto tako sam piknula i lonicere i još neke grmiće. Ovo proljeće krenule meni od dvadesetak upiknutih grana samo dvije. Ja bila uvjerena da su lonicere, presadila ih iza, složila im penjalicu koja ih je usmjeravala na ogradu (iza kuće sam htjela malo ogradu zazeleniti)... A te moje "lonicere" one nikako da procvatu
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Moj/ Hortin achimenes je na skodu(balkonu) ali odmah uz ogradu, stalno ima sunce i stalno cvate..... daj ti tog tvog malo preseli neka se sunča U mom si vrtu pisala za bijelu anemonu pa sam mislila da ti je roza krepucnula..... šta si ju preselila u hlad? Moje su sve na suncu i primjetila sam da bijele imaju pola lišća kao suhog/spaljenog a rozima ništa ne smeta i imaju lišće zdravo pogotovo "Serenada" ta vrsta mi je najzahvalnija
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe opet sve rascvjetano,a kad nije bilo
![]() ![]() daj dodju k meni i ponesi 2-3 laptopa,,mozes,ostat do projeca ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad kad bude manje posla, a nadamo se još uvijek lijepog vremena - ajde raspali sa slikama, baš sam se nešto poželjela tvoga vrta
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
halo otočanka si živa
![]() vidim da ti je vrt preživio onu silnu vrućinu uvijek kod tebe nešto cvate u svakom slučaju bugica je fenomen ona je uvijek puna cvijeteka..pusa s murtera
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Antonija ja posebno volim bijelu boju, pa mi je i ova ruža miljenica, jedino se brzo rascvjeta.
Anaida baš mi je drago da i ti imaš bisere ![]() Korijenko rozu sam preselila na drugo mjesto u zavjetrini i odmah su procvale, nisam znala da one ovako visoko narastu, prelijepe su, jedino mi žao što sada gosti uživaju u njima, a ne ja. Slijedeću godinu ću dio preseliti tu kraj ruža da ih i ja malo gledam. Lilie ![]() Mari ma dosta bi ti bio i jedan ![]() Otok baš sam mislila na tebe, kod mene je tako puhala bura da sam sve skupljala po vrtu, odnjelo mi onaj kain sa sukulentima, danas sam ih presadila i nije im ništa ![]() Duda draga pa di si ti, mora da je gužva popustila, evo i ja imam punu kuću gostiju, ali kao da ih nema, ovi u posezoni su neki mirni i dugo ostaju ![]() Forzi ![]() Evo malo sličica vrta danas poslije bure, sunce je granulo i bilo je vruće Anemona roza ![]() ![]() Bijela anemona ![]() ![]() Slak je bura srušila i sada raste po zemlji ![]() Na cvjetnom zidu se sve ispreplelo, ali rudbeckie su najuočljivije ![]() Ova Hortina verbena stalno cvate, čak joj ni bura ništa nije naškodila ![]() Gazanija se sama rasijala ![]() Malo ruža ![]() vidi se iza ruža kako je bugenviliu obrijala bura ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vratila si se sa krasnim slikama. Anemone
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Baš su mi prijale ove slikice uz pijenje jutarnje kavice!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Anemonice su baš lipe,a imaju puno i pupova,moj slak je bura skroz uništila kao i mnogo toga,a u tebe usprkos tome sve lipo izgleda
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
E ovako, ovo još nisam napravila, ti si prva: Prvo da se javim da krečem u šetnju, jer si i ti na popisu, a kasnije se javim s komentarima, ako se slučajno ne javim znači da sam zapela u tvom vrtu, pa malo pogledaj da me ne nađeš prekasno. Idem!!! od prve stranice!!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
dobro je tebi su anemone prekrasne i koliko vidim na suncu a ja bedača sam se bojala da ih sunce ne sprži i frkla ih u hlad pa se čudim kako su jadne bijela mi je na kraju nestala a ostala je samo roza i dala neke male sitne cvijetiće definitivno moraju na drugo mijesto...ma bogme je bilo puno posla i po apartmanima a bogme i kod mene u stanu znaš kako je uvik se svi sijete kad dolaze vrućine da imaju tetku na moru
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 225226227228229 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |