Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 172> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sarita,prekrasan je,motiv je preljep,izvedba savršena,odlično majstorice!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala draga Primavera...uistinu najdrazi forum na koji navratim po nekoliko puta dnevno da mi nesto ne promakne
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...kompletić je prelijep, a i super si ga uslikala s pogledom na stranicu najdražeg foruma
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
hvala ,hvala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
draga moja sarice tvoji me kompleti načisto obaraju s nogu, salvete su predivne a uradak majstorski
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
i komplet i motivi i izrada su predivni...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasan motiv,još ljepši komplet,bravo!
|
|
![]() |
|
caca5 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
Gde samo nalazite ovako lepe salvete...i kako se samo uklapaju stapaju sa predmetima...odusevljena sam...prosto je sve ozivelo...ocekujem nekog leptira il bubamaru da izvire...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala drage moje na lijepim komentarima...vjeta
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...divim se tvojoj energiji draga Sarita, neumorna si, a tvoja galerija pravi melem za oči... kampanjski odradjujem šetnje po forumu, pa neću spominjati svaki rad, mada svi zaslužuju jednako lijepi komentar, no posebno me oduševio crno-bijeli komplet, te ova posljednja shabby kutijica koja mi je fe-no-me-nal-naaa ....bravo velemajstorice
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-što dopasti?ako ne njemu šalji u susjedstvo,ima ih komu se već dopada....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KIKO,mumice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
pa ženo ti si genije, ovakve motive još nikad nisam vidjela, salvete su prekrasne
|
|
![]() |
|
-aaa,gdje se skrivaju ove lijepe salvete da dođem da ih ukradem
-predivno,bravo |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |