dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 119> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divota ,komšinice!Posebno ljubimci,pa onda fukse,moje miljenice..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
-draga Magnolija žao mi je zbog fuksija ,ja svoje držim u hladu ispod vinove lioze jer mi je sve imanje jako sunčano,a mušice se pojave ja poprskam otopinom od opušaka i to je to ,
-Anaida hvala na posjeti,uvijek mi je zadovoljstvo kada me ti posjetiš -Smail hvala ti na posjeti taj cvjetić je moj unuk mlađi, Waterlily drago mi je što si me posjetila, pokušaču tu bijelu da zapelcam koju jer imam samo jednu a i ja se slažem da su prave balerine Triša zaista mi godi kada ti pogledaš moje slikice,hvala ti Kika 56 i tebi želim i tvojima sve naj.naj za predstojeći Bajram i da ih svi skupa još puno dočekate u zdravlju i rahatluku,svakako očekujem da slijedeči dolazak javišna p.p. pa da popijemo kafu skupa,a svakako ću pogledati i ostale radove |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
stigla i ja opet na obale Miljacke
![]() ![]() a da sam onda znala za tvoje lijepo dvorište uf ![]() ne smijem reći kako ja zovem fuksije, ali od milja naravno, jer su mi uvijek na vrhu top liste ![]() ![]() ![]() ![]() a miceki i pesonja ![]() ![]() magnolija, možeš fuksiju pošpricati i sa rastopljenim neopitroidom u vodi ili juhom od pelina...ili ovo što ti je sarajka predložila...samo treba biti uporan ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Draga moja Kontesa očito je vrijeme da ponovo stigneš na obale Miljacke a posebno što sada ima mjesta kod mene pa bujrum,mislim da če ti biti lijepo,a pas jeste šar planinac,a što se tiče fuksija svakako ču bjelu i crvenu zapelcati nek ih ima i za pokloniti tebi lijep pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
misliš da je vrijeme opet za Sarajevo? baš smo ga kolegica i ja spomenule neki dan
![]() ![]() ![]() joooj ne znam kako će to proći granicu, a bilo bi mi žao da propadnu ![]() aj virni..jel nam bijela ista ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Ajde,ajde ma ugrijačemo se nekako,ili koje jače pičeili dobra vatra,ma samo ti dođi i ne brini,a sutra ču uslikati ovako moju pa čemo uporediti
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ona bijela je najljepša
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Evo i ja sam, sa velikim kašnjenjem, otkrio "dioTvog vrta" i Tebe. Osim nekoliko karakterističnih, nemam baš običaj čestog obilaska ostalih tema na CiF-u pa mi se tako dogodi da propustim uočiti dolazak novih članova i otvaranje njihovih tema. Kada sam, nakon Tvoje posjete "InoxCiminoj kućici", linijom pristojnosti potražio i pronašao ovu Tvoju temu, požalio sam što ju nisam otkrio ranije. Promatranje mnoštva krasnih slika ukazalo mi je na specifičan svjetonazor u odnosu prema prirodi. Sve biljke, svo cvijeće, svi plodovi, detalji u okolišu i na objektima svjedoče o velikom ljubavi i zadovoljstvu suživota sa prirodom. Imanje je interesantnog položaja i razvedenosti pa pruža bezbroj prilika i mogućnost za kreativnost u svim vidova. U ostvarenju toga, očito je, da Ti i Tvoj suprug niste štedili enormnog truda ni sredstava, a isto je tako očito po svakom detalju da u stvaranju i nadalje beskrajno uživate. Sve mi je to vrlo, vrlo poznato.
|
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Hvala draga Lantana ,zapelcala sam tri bjele,tri crvene pa vidječu šta će biti ,sve su moje od ove godine i dobro napreduju,sad valja smisliti gdje sve to da prezimi
|
|
![]() |
|
Inox hvala i tebi na posjeti baš sam sinoč ponovo obilazila Vašu temu i vidim da se niste javljali neko vrijeme,jedva čekam novosti,a svakako ćim bude zahladilo staviću i ja naše rukotvorine,tj sve što je moj suprug i ja napravili po imanju dotle srdačan pozdrav za Vas i suprugu iz Sarajeva
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Fuksije su ti |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Hvala anči na posjeti ,drago mi je što ti se dopadaju
![]() |
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Inače ne volim dolazeće dane sa hladnočom, ali se zato veselim slikama Tvojiih i suprugovih rukotvorina, kojih pretpostavljam da je puno jer sam ih ja zapazio na dosada objavljenim slikama. Cimi i ja također pozdravljamo Tebe i supruga. P.S. poruka za Tvog supruga Pored ostaloga, jako mi se sviđa ona pergola i stupovi zidani granitnim kockama. |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kakve su ti fuksije! Svaki put kad vidim slike
![]() |
|
![]() |
|
Izvinjavam se što ovako kasno se javljam,ali svakako da mi je drago kad mi
se javite, nekako se osječam sretnom kada se barenm na ovaj način družimo -Inox hvala ti ali stvarno sada nemam vremena jer sam cjeli dan van kuče tj,u ljetnoj kuhinji i dvorištu a kompjuteri su gore u kuči gdje uđrmo kasno samo da prenočimo,svakako ču prenijeti suprugu ali te kocke ima puno ugrađene oko kuče -Cimicifuga hvala na pozdravu od nas sviju i za tebe i tvoje ![]() -Bako hvala na posjeti ,posebno mi je tvoja svaka posjeta draga,a za ljubimce moja bako nije me niko ni pito hoču li ih,jednostavno došli ,meni ih žao jer su bili jadni i ja ih usvojila i sad su mi jako dragi |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivne fuksije. Ja ih nikada nisam imala jer su mi prelijepe i bilo bi mi žao da mi se unište.
Ljubimci predivni
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Lilie draga meni su fuksije veoma zahvalne,jer im zaista netreba puno njege,jedini problem je gdje ih zimi smjestiti,a ljubimci su tu i ovi mali več prave dar mar,svakako navrati opet
![]() |
|
![]() |
|
Svim forumašima Islamske vjeroispovijesti želim BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sarajkice, uz iskrene čestitke, šaljem ti i lijepe pozdrave..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |