hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 124> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasan pogled iz ptičije perspektive! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Fany54 samo se ti hvali pa imaš i sa čim, nije ti ovo samo fraza nego ti je vrt doista prekrasan
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prosetala sam i pozdravljam te
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
hvala bako eto dok ja sebe hvalim i ti to učini pa mi je sad lakše ,upravu si odozgo se sve bolje vidi, a i greške koje smo ućinili ove godine da se ne ponove
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
hvala kaktusćiću nisam ni znala da moj vrt izgleda ovako dok nisam pogledala sa balkona i odlućih da ga uslikam ove će mi slike zimus dati malo oduška u sumornim danima. ali ja sebe nahvali
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Draga Fany neću ponoviti sliku jer ju je Smail ponovila,ali i mene je oborila s nogu,prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
hvala dragi moji cvjetoljupci na posjeti mom vrtu, samo vi uživajte a biće još sličica za sve vas,a i ja volim vidjeti nešto novo u vašim vrtovima pa izvolte na posao
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Fany evo mene u tvom vrtu i moram ti reči da sam oduševljena, a ova posljednja slika je zasjenila sve prethodne
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ove slike iz ptičje perspektive su mi krasne, baš se lijepo vidi cijeli vrt.
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Krasne slike. I tako velika truba!
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Fani ja svaki put kad svratim u tvoj vrt nanovo ostanem zatečena ljepotom tvog cvijeća a posebno meni najdražih trubica.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Sve sam pregledala.Imaš prekrasnog cvijeća.Svaka čast a Hugo je pravi ljepotan.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us evo nekoliko slika moga vrta i terase iz pštičije perspektive ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us a evo i mojih surfrenija na terasi u kombinaciji sa ovom srebrenom lozicom ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
hvala anći na posjeti i pohvalama
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
cimifuga hvala na posjeti i lijepim rijećima , i ne brini imam ja dovoljno ljubavi za oboje pa čak i za više,što volim volim
sarajka hvala na posjeti meni i mome hugiću anaida ova slika je sa vikendice na jezeru modrac, a što se tiće grejs keli daleko sam ja od nje, eeee a možda u mladosti moglo se nešto slićno i reći gio hvala na posjeti i pusici za mog slatkiša. ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prijala mi setnja,pusa za slatkisa
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |