OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 150151152153154 374> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoyina tegla je vauuu,kao i sukulenti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kako ste me danas razveselile slikama u ovakvo kišno jutro.Otak pa ona slika stvarno izgleda kao da je od Van Gogha,dobro je to Anaida usporedila.
![]() A poklon od Hoye je super,a ti ga sad lijepo uredi i naravno i napuni,Hoya se pobrinula i za to
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Kao i obično, Otok, kod tebe caruju sukulenti. I svaki put kad dođem k tebi, imam osjećaj da ih imaš sve više i više.
Ova hoyina tegla je baš lijepa, a o novim sikulentima da ni ne pričam. Baš su super! |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Otok, uredi teglu - ti imaš za to smisla i dara - ja sam više za manovalske radove
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo da se javim u ovaj kišni dan.
Nisam mogla dalje od dvorišta ![]() ![]() ![]() Je li vam poznata ova tegla? Još se nije ni osušila kod Hoye, a već je kod mene ![]() Naravno da nije bila prazna, stigla je dopuna moje kolekcije ![]() Pozdravljamo vas ja i moja ptičica ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
nije ni to loše
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Znaš Otoče da ti ova slika uopće nije loša, baš je nekak umjetnička ispala
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš mi izgledaju nekako kraljevski moćno...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Velim ja - i jedan dan bez fotki je kriza!!
![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Anaida, pa samo jučer nisam stavila nove slike
![]() Ma, terorizirala bi ja vas slikama, ali su mi dečki pokupili fotić, a sa mob. sam se malo igrala pa su sad slike samo ovakve, ne mogu ga vratiti u normalu ![]() (Slikala sam nešto jučer, moram prebaciti slike) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok, di si nam ti? Navikli na slikice sad kad ih dan,dva nema odmah je frka i kriza
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
nemoj biti tužna, nemaš razloga, i ove godine vrt i cvijeće u njemu ti je lijepo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Bila sam u tvom vrtu, nemam inspiracije što napisati a da već nije rečeno. Pohvale sve je prekrasno, sukulenti samo da čovjek gleda i pati.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Dobila sam prekrasan paketić
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Uvijek s odušeljenjem dodjem u tvoj vrt. Odmorim oči i dušu. Kako je lijepo kad uvijek imaš nešto što ti cvate
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Stvarno ste grozni , svako malo me sa nečim zarazite - sad sam se opasno zagrijala za sukulente ! Izgledaju prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno, prekrasno, ljepota do ljepote
![]() Samo me zanima kako bi mi kojima se gasi vrt zimi izdržali ritam vrta cijelu godinu ![]() ![]() Predivni sedumi žednjaci, obožavam kad u jesen se sve uvrtu gasi a oni daju maksimum ![]() Kažeš da ti je jasmin jadan, a moj nije ni procvjetao ne znam koji mu je vrag ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 150151152153154 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |