Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bigmamma's dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bigmamma's dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 74>
Korisnik
Poruka
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 20:10
Ma nije, šalim se. Doduše, jesu malo "živahne", al niš tak strašno. A da razbijaju, razbijaju. Prestat će, ako ne prije, onda kad počnu zarađivat. Onda će pazit na sve.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 20:19
To i ja mojim curama govorim ,kad zarade svoje kako če onda na svaku kunu paziti
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 20:33
A jesmo pametni sad kad smo roditelji, ha? A dok smo djeca bili baš nas bilo briga kolko što košta.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 20:50
ma hvalim te....dobro da si se i ti sjetila staviti sličke smile70 znam, znam, škola, posao...obaveze Wink
ovo kaj si nam pokazala mi se jako sviđa Thumbs%20Up
mislila sam da ću zapamtiti sve kaj sam htjela hvaliti, ali...pfff znam da me oduševila ograda od astera, takvo nešto si i ja želim...samo da se asteri razrastu Smile
kamenjar je za čistu peticu Thumbs%20Up

nego jel ona lilikina juka neka prošarana ili se to samo tako čini na slici? Lilikaaaaaaaaaaaa smile139
a ti ne znaš zakaj te ona pita za japanke? zato kaj je osmislila novu liniju obleke za vrt smile156 uz japanke naravno idu i pase čarapice Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 21:01
Di si, staaaaraaaa!
Je, Lilikina juketna je lijepa dvobojnolisna, ja ti imam samo one vulgaris zelenikus.
Kao što rekoh, ni ne mislim više na japanke, a kud da bi ih na noge stavila! Ja, hvala na pitanju, imam na sebi one seksi debele čarapusine, znaš one termo dlakave kakve je Triša pokazivala. I šlape, ofkors.
Jesi se dokotrljala s brega?

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 21:07
još jučer Wink
ma moraš vidjeti novu liniju obleke za vrt...ajd u lilikin vrt LOL
znači dobro sam vidjela da je dvobojna juketina LOL

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 21:11
Hvala ti što mi želiš poslati malo one tvoje trave ( dobro zvuči, haWink) ali pustimo ju neka se malo razraste, a iskreno rečeno nemam ju kamo sada! Još jednom, hvala!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 11:34
Napokon nove slikice, vać sam htjela cvjetnu policiju po tebe poslati jer nam dugo nisi slikala Wink . Ali zaustavlajm potjeru za tobom jer si nam krasne biljkice pokazala, nepikavce posebno volim pa ih izdvajam.. Onda ona vazica ali i vazica u kojoj su vrbe - odlična ideja, super dizajn! Jednostavno a efektno, takve i ja sitnice najviše volim!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 12:07
Bigiii, što si ti svašta lijepog naslagala u svom dvorištu, kući!Clap
Za nepovjerovati. Ako nešto i preskočim, to zato jer imaš puuuno toga,pa je teško popamtiti. Ali... ona vazica s tri ruže...rješenje za pet.
Pa one dvije vaze s onim "nešto". To nešto jedno ljepše od drugog, pa... ma sve je prelijepo, ali kaktusi su fantastični. Imaš očito dobar izbor, jer vidim mići kaktusić a već s velikim pupoljkom.A koliko ih imaaaššš!
Je li ti ono veranda, što si posložila kao pravi zimski vrt?Thumbs%20UpClapClap
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 15:01
Anaida, hvala što si zaustavila potjeru za mnom. Vaze i vazice i ja obožavam, al što jednostavnijeg dizajna. Inače smo i MM i ja veeeeliki ljubitelji stakla i kamena, a i metala. Kažu za takve ljude da su dosta hladni, mada u stvarnosti nismo ni on ni ja. Jednostavno nam se tako sviđa. Cijela blagovaona i dnevna nam je crveno-žuta, i sve imamo po 3 komada. U početku je to ispalo slučajno, al sad sve namjerno kupujemo puta 3. I djecu smo napravili puta 3. LOL
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 15:05
Bakić, baš mi je drago što si došetala do mene.
Ako si od tog silnog čuda koje imam (a ja stalno mislim da nemam skoro ništa Confused) uočila nešto što bi i u tvojim vazama dobro stajalo. samo viči.
A vranda ti to nije, samo natkrivena terasa. Eeee, da je veranda, imala bi ja triput više cvijeća, al ovako ne mogu jer nemam baš mjesta po zimi. A šta sam još nadobivala i nakupovala od prošle zime, stvarno me strah gdje ću sa svim tim kad zahladi.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 15:20
lijepu si kolekciju cvijeća uspjela sakupiti, draga bigi. Tvoji kaktusi i sukulenti su raskošni i krasni jednako kao i vrtno cvijeće. najviše mi se sviđa onaj obrub od predivnih astri!
lijepi pozdrav
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 15:21
Pusa i tebi, Sarić! Vidimo se preksutra na kavi!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 15:32
smile227svega lijepog kod tebe i u kući i u kamenjaru sve se je lijepo razraslo, a posebno astre
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 15:45
draga Bigica, tvoji dlakavci,ćupavci i pikavci su prekrasni kao i ti. imala sam yucu staru godinu dana i narasla je do plafona, da sam je morala pokloniti iliti udomiti. smile220zbog skučenog prostora.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 21:56
Ja sam bila samo na prvi dio reportaže, kad ono drugi dio još bolji, kaktusi su ti lijepi i zdravi, kućno bilje i one vaze epruvete za svaku pohvalu Clap
život je more
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 19:42
Dragička, ja ću poludit... crvenog buritovog rođaka dobile obje, tvoj je STVARNO crven, a moj zelen Confused i sad sam ja zelena od zavisti. Od one šume u kamenjaru i meni za oko zapela crvena trava i pitam se kak ju prije nisam vidjela, a onda čitam dalje i skužim da sam došla uvijek poslije kako joj TM sredio friz Wink. "ono nešto" srebrnolisno i srebrno prošarano je mrak
Kak su doooobre one vrbove šibe...moraš reći sveki da smo ih hvalile.
smile213jupi, krenula ciglinija.LOL
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2010 u 07:33
Bigi, hvala na ponudi! Za sad imam podosta toga isto na natkrivenoj terasi.... pa neka uspješno prezime. Bitno da mi tvoj burito bujaaa!Big%20smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 14:59
Kako me nije bilo nisam ni svratila do tebe, a sada tek vidim koju sam ljepotu propustila. No za lijepe riječi nikad nije kasno, pa zdušno pohvaljujem tvoje dvorište i dajem ti najveću moguću ocjenu, tvoje vrijedne ruke učinile su čudo, vjerujem i da tvoje cure malo pomažu, kakva sreća.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 19:43
Bromelija, Tatjana, Lantana, uvijek je lijepo vidjeti vas u mom dvorištu. smile79

Katek, ljubim te u oko ćoravo, pa kak nisi prije vidjela tu crvenu travuljinu???!!! Imam je već 2 godine! Doduše, da, ti si je uvijek vidjela poslije frizure.
Svekrvi prenijela za šćape od vrbe, kaže: dobit ćeš.
Bakić, kad budeš htjela, samo viči!
Triša, hvala ti na pohvalama, trudim se. A cure,....hmmmm, malo najmanja pomaže, al ove druge dvije "baš i ne stignu". Njihove riječi, naravno.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 74>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.