Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bergenijino cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bergenijino cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 67>
Korisnik
Poruka
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 08:54
Hvala za vincu. Danas sadim (konačno) maćuhice u žardinjere pa ću vidjeti što s njom.Plesti ili rezati!Big%20smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 11:27
Auuuuu, dugo sam listala ali vrijedilo je.......smile227
Sedumi su ti predivni, i ja ih obožavam a tvoji su mi krasni, slikala sam pa i ja moram staviti slikice. Veroniku sam i ja sijala ali su mi još male sadnice pa će imati cvat sljedeće ljeto...jedino me zanima koliko su tvoje visoke ? da znam kamo posaditi....
Onaj lila aster si sigurno kupila pod niski a izrastao visoki, to smo baš neki dan komentirale ja i Triša, na štandu te uvjeravaju da je niski, mi kupimo i onda Baka bea potvrdi da je to visoki i stvarno naraste visoki Wink
Ja imam samo onaj klasični lila niski ali htjela bi još koju boju a strah me je više kupovati po sajmovima jer kupiš mačka u vreći....
Da li znaš možda gdje nabaviti koji niski (ne puzajući) aster u kojoj drugoj boji ?

Strašno ni se sviđaju tvoje duple vodenkeHug, nikad ih nisam imala ali druge ću godine probati, barem da malo zašarenim skod

Anemone su ti krasne Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 19:18
Cimi - hvala na identifikaciji!
Lori - hvala na potvrdi identifikacije!
Baka - sretno sa sadnjom!
Korijenko - veronica mi je narasla jedno 50- ak cm. Htjela bih ju rasijati na više mjesta jer sam ove godine puno toga posijala. amalo mi je toga niklo. Drago mi je da je barem ona procvjetala jer mi se sviđa!
A, što se tiče kupovanja na štandovima......nemam riječi.........svaki put me uspiju prevariti.........izgleda da sam stvarno glupa!Confused
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 21:58
Pozdrav!  ajmeeeeee bergenijo kod tebe je pravo malo carstvo cvijeća!  Predivno iiii..... nemam riječi!   Big%20smile
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 00:00
sedum i veronika smile186
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 15:45
Bergenia, krasno ti je sve, astroelmerie, anemone, gailardia, asteri, vodenike, ruže, pa čak i fenjerčići!!
A sedumiiiiiiiiiiiismile227

O zašto ja nemam takve sedume!!!!Hug
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 22:13
 Toliko predivnog jesenjeg cvijeća na jednom mjestu već dugo nisam vidjela.
 Čisto savršenstvo!smile141smile141

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 17:48
Sedum i vinca su me oduševili  smile141
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 19:37
Sunceee, lillie, waterlily,tikvić, Anastazija...drago mi je što sam vas pronašla u svom vrtu!  Posebno po ovakvom vremenu. Kod mene  sada tako jako pljušti i grmi........milina jedna! Obećajem nove slikice čim se ovo vrijeme primiri jer ne mogu u vrt.........blato do koljena! Mogu samo gledati i plakati! Pusa svima!smile78
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 21:20
Čekamo sunce kod tebe Wink
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 06:17
Bergi, divila sam se onom tvom tamnom sedumu spletenom s vincom i onda vidim - grančica koju sam iz vaze Triši uzela u Buzetu - rasteee!
Baš mu se radujem, a sad znam i kako ću ga kombinirati. Uz vincu je predivan!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 10:12
Draga bergenija opet sam dva dana pregledavala tvoj vrt od samog početka i naravno mene kontinentalku oduševljava kamenje, kamenjari su ti dosita predivni sva sreća pa imaš u blizini suhozide sve se je već tako razraslo i djeluje imozantno.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 10:23
Draga bergi, da samo znaš kako sam uživala kod tebe!!!Smile
Kada sam krenula, samo sam listala unatrag i listala i listala stranice, jednostavno nisam mogla stati. Da li je potrebno uopće nešto izdvajati ili samo da kažem da imaš savršen vrt?
Ma ipak ću izdvojiti: suhe ruže, lantanu stablašicu, slika masline me oduševila, kao i naravno suha lavanda i jastučići koje si radila, pa onda crveni stolisnik, i naravno ružeeee. Da ne nabrajam ostalo cvijeće jer mi predugo trajalo Smile.
Sve sam pregledala i obišla, i na kraju sam ti sjedila na terasi ( baš sam bezobrazna, ali šta ću kada sam se umorila Embarrassed) i tamo još malo uživala...

Prekrasan vrt!!!

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2010 u 18:03
Lantana, Hoya, Smail, Proljeće - smile78
proljeće - drago mi je što si navratila i što ti se moj vrt sviđa! Kad god svratiš (virtualno ili još bolje u stvarnosti) bit ćeš mi dragi gost!
Vidim da je crveni sedum sa vincom - Starpobjednik dana! Morat ću im prišapnuti da još bolje rastu!Wink

Sunce je stiglo u moj vrt i evo obećanih slikica!
Za početak jedna panoramska sa suncem;

Jesen je i asteri vladaju vrtom. Kako ih stalno premještam ne stignu narasti.......ali evo ih:
 - jastučasti (rascvjetao se i izgleda poput jastukaLOL)

- niski u raznim bojama;

Osim njih, u cvatu je čubar ili vrijesak;

- žuta lužarka -

- jedan šarenolisni sedum u kombinaciji sa medvjeđom travom;

- sedum i pustinjska ruža:

- cotula hispida ne cvjeta ali napokon sam joj pronašla odgovarajuće mjesto (da nije vlažno) i raste;

U dvorištu su mi i dalje najljepše duple vodenice;

i plumbago (koji je neumoran u cvjetanju):

- i da vam pokažem ogromnu pijetlovu krijestu (barem mi se čini da je to to) kojoj definitvno nije mjesto tu.... ali kad je već nikla nek raste( uopće se ne sjećam da sam ju tu zasijalasmile42 ali čim je nikla valjda jesam. Moram zapamtiti ubuduće da ju premjestim u vanjski dio kamenjara)

.....i sedumi (friško presađeni) za kraj!
Hvala svim forumašicama od kojih sam ih dobila!smile78

Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2010 u 18:29
preljepo....svaka ti cast nisam ni znao da postoje jastučasti asteri preljepi su....smile71
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2010 u 21:39

što drugo reći!!!!!!!!

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 12:23
Bravo za slikice prekrasnog vrteka! Svaka slikica je sama po sebi prelijepa i duuugo sam se na svakoj zadržala.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 12:33
Crveni sedum je nabavljen u OBI-u bila sam presretna dok sam ga vidjela. A sad sam si došla pogledati što bih si još tako lijepog trebala nabaviti. Ti mi dođeš ko "katalog".
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 12:36
Sve je doista posebno ali padina je doista predivna, hoću i ja takvu, pa makar na tvojo slici. 

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 19:55
WOW! Predivno je sve od prve do posljednje slike!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 67>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.