Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 113> |
Korisnik | |
caca5 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trebam pomoc tj savet htela bih nauciti heklati i strikati a neznam postoje li knjige za te stvari...pa ako neko zna nesto neka mi se javi hvala u napred....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
cure, i menji super da sam nasla ovaj forum i vas naravno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
vidim da se pojavilo novih cura u našem društvu dok sam ja ljenčarila. svima novima želim dobrodošlicu i ugodno druženje!
svima (i novima i starima) sve najbolje u ovoj novoj godini ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
livija ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 4 |
Bok, ja sam nova na forumu, zovem se Livija.slučajno sam vas otkrila i odmah se registrirala. imate super radove -toliko sam stigla vidjet- ali još nisam ni otvorila teme o cvijeću.
inače obožavam uzgajati cvijeće po vani, ali imala sam tu nevolju da kad nešto stvorim, obično ne dočekam puni procvat svog djela jer se moram selit.sad sam napokon u svojoj kući u svom selu i imam sve opcije otvorene za kreativnosti..jedino me muž malo koči ''nemoj ono tamo, nemoj još sadit tu...'' tra-la-la! radila sam i decoupage prije koju godinu ali uglavnom sve što napravim poklonim. eto...lijepo vas pozdravljam i veselim se idejama koje ću ovdje pronaći ![]() |
|
![]() |
|
SandraST ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
Hoće li biti još takvih radionica? Već smo dolazile u kupovinu u zadarski Lumos, mogle bi to spojiti sa radionicom. Je li to baš radionica ili prezentacija proizvoda?
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Mi sutra u Zd Lumosu imamo besplatnu radionicu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
SandraST ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
U petak 19.11.2010 u 17h00, organiziramo druženje za sve tete salvete na području Splita, a i šire... tko god može doći neka svrati. Upoznavanje, druženje, kavica... Ulaznica 2 salvete (hahah, nije obavezno).... Adresa Kaleta 3 (kod Prime 3)...
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Pa ako je bio lakiran, trebalo ga je prvo DOBRO izbrusiti, ako je dobro pobrušen ne bi se trebao ljuštiti. Barem je moje iskustvo takvo da kada nisam skinula lak do kraja on je stalno izbijao van i nije se boja dobro primala. Neki koriste i tzv. primere pa možeš i s tim probati, ali ja bih svakako prije toga dobro pobrusila (živjela električna brusiluca) postojeće slojeve boje pa sve ispočetka.
|
|
![]() |
|
http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001399901497
ovo je link za sve one koji su na fejsu, a interesiraju ih radionice u Splitu |
|
![]() |
|
caca5 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
drage moje ako je neko za menjanje moje salvete su na facebook-u...posto mi ovde neide namestanje...Koje voljan nek mi se javi...da dam podatke...
|
|
![]() |
|
LaPerla ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 4 |
Ja sam nova
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prekrasni su vam radovi !
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala svima. Kami skužila sam te i preko maila a ako ništa drugo ne uspijem, vrijeme mi je saveznik. Sada i ja mislim da smeta blog na bloggeru.hr ali nemogu ga obrisati. Jasenka hvala idem to malo proučiti.
![]() |
|
![]() |
|
Jasenka86 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 24 |
ima na googlu da možeš upisati adresu svoje stranice pa bio to blog,stranica ili što već,tako da se upišeš u njihovu bazu,i onda te pokaže kod pretraživanja,tj što više se upisuješ,tvoja stranica ce biti prva
al tražim sad di je to edit,našla http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
da,tako je. ja znam kad bi upisla Tinin krativni kutak da bi mi izbacilo jeste li mislili na Ninin kreativni kutak? a sad kad trazim u googlu svoj blog bez problema ga nađem
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
S obzirom da google nalazi "mojsvijetstvaralastva.blogspot" kad to traži kao točan naziv (zato je pod navodnicima), mislim da je problem što još postoji blog istog naziva na bloger.hr-u ;)
To će se riješiti s vremenom kako će se nizati postovi, sljedbenici i nove ključne riječi na tvom blogu ;) Zasad je bitnije da ti nalazi "mojsvijetstvaralastva" bez ovog .blogspot nastavka :) |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala Rose. Evo baš me zanimaju vaša iskustva. Sve sam već pretražila po nekoliko puta ali ne vidim što još trebam napraviti
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ja isto u početku nisam mogla naći svoj blog u googlu,već tek preko blog spota-a. tek nakon nekih 10 dana mi je google izbacio među rezulatate i naziv mog bloga.
mislim da mora proć neko vrijeme dok se svi ti novi blogovi pohrane na internetu kako bi ih poslje mogli nać. neznam,to je samo moje mišljenje |
|
![]() |
|
Lijepo molim za pomoć sve koje imaju svoj blog a i druge curice ako znaju.
Naime, pokušala sam otvoriti svoj blog preko blogger.com. Već sam sve uredila samo nikako ne mogu preko googla kada ukucam naziv bloga a zove se moj svijet stvaralaštva dobiti njega. Malo sam zapetljala. Dakle kada na googlu upišem mojsvijetstvaralastva.blogspot javlja mi da ne postoji. Ako odem na blogger.com i upišem naziv odmah mi se pojavi. Ako netko zna molim pomoć što mi je činiti.
Hvala svima.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |