Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 69> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
opet sam malo virnula....
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
nije me dugo bilo ali danas sam morala posjetiti tvoju racvjetanu tarasu predivno je još uvijek
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivne biljčice
![]() Volim pupove ruža jer nikad ne znam kakva će biti (još pojma nemam što imam u vrtu ![]() Prvo tražim slikice pa me nema ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Drago moje proljeće meni je stigao paket, hvala ti, postavila sam novu temu na oglasima, zahvala za cvijeće, ali ti se svejedno zahvaljujem i na tvojoj temi, jer sam te nešto pitala a sada sam odgonetnula ovdje, ono što je došlo sa gazanijom je žuta lantana, stavila sam ju u plastenik ali mi se čini da treba ipak ići u teglu. Velika
![]() ![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
proljećence, cvijećke su prekokrasne
![]() ovakvu puzavu gazaniju sam ja imala i teta od koje sam ju kupila, je rekla da može prezimiti vani, ali to definitivno nije tako na kontinentu ![]() ova žuta lantana je mrak ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Niho, sunceee
![]() Inaja, pa tebe zaista nema dugo na forumu!!! Nadam se da si dobro, i drago mi je da si svratila na moju terasu.
![]() Smrckić ruže su već dva puta cvjetale ove godine, tako da znam da su crvene, ali evo koliko već dugo imaju pupoljke i nikako da se otvore... Nadam se da si bolje...želim ti brzi oporavak.
Smail, drago mi je da je pismo stiglo, sada samo uživaj u cvijeću.
![]() Konte, imaš pravo, ova žuta gazanija ne može kod nas preživjeti zimu jer je jednostavno prehladno. Ja ću je ove godine pokušati spremiti u podrum i čekati slijedeće proljeće, valjda ćemo uspjeti. A što se tiče žute lantane, hoćeš odmah ili ćeš čekati proljeće, meni je svejedno. A tvoja crvena...hm znaš da volim crveno?
![]() Sara budući da se i tebi sviđa žuta lantana, napravit ćemo ovako: budući da se sada više ne može zapelcati čekat ćemo proljeće, i onda kada potjera ja ću ti dati pelcer. Ali kako je ionako moram skratiti, ja ću jednostavno probati zabosti jednu grančicu pa ćemo vidjeti, tko zna možda se i primi...drži fige.
![]() Misty-da kao što sam maloprije pisala, probaj je staviti u teglu i negdje u podrum, redovito zaljevaj i čekaj proljeće. To isto ću i ja napraviti.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga, ja sam započela zimski san što se cvijeća tiče
![]() mislim da je jedna od onih mojih lantana žuta, ali tako bujna nije ![]() ma znam ja da voliš crveno ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lantana koju sam ti poslala je crvenkasta, je li se primila? Moje cvjetaju
![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Smrcko nisam znala da je tvoja crvena??? Naravno da se primila, kada je i došla u tegli. Samo me malo strah zime, jer mi prošlu zimu niti jedna nije preživjela.
Onda smo riješili problem, konte, ne trebam crvenu lantanu jer je već imam a da nemam pojma.
![]() Smrcko hvala ti!!!
![]() Moon
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
proljeće ja sam super posebno kad dođem na ove stranice ali nemam internetuk ći sad kad sam počela raditi opeas mt tu i to je to hajde sad adj još malo sličica drago mi je da me se sjećaš.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Evo i ja stigla na tvoju terasu sita se nasjedila i nauživala ,žuta lantana van taka,a ima još biljkica koje sam zapikala,ma dobro sam ja rekla kad pođem kroz lijepu vašu treba mi prikolica šta sam sve zapikala od cvječkica
![]() |
|
![]() |
|
Kako ti je lantanica i ostale biljčice?
Moje nisam ispod najlona na balkonu dugo pregledala, možda ih 1-2 zalila. Neka prežive najjači. Uskoro dolazi proljeće, talalala ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
proljeće, svako dobro u novoj godini!
Nema te dugo!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Dosla sam malo vidjeti sto ima novoga ! Sve super !
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Proljeće, samo sam ti došla mahnuti, vidim sve je u najboljem redu!
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Možeš ti nama pokazati i nerascvjetanu terasu a nešto ima valjda i u vrtu, a tek na hodniku ili gdje si već spremila....
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |