Monnina radionica nakita |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 24> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...da, da, da... majstorske ruke poznaju se na svakom materijalu i u svakoj tehnici...predobro draga moja
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala puno Idana, Primavera!!!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Narukvica "Jagode", polymer glina, posrebreni i srebrni elementi:
![]() |
|
![]() |
|
Broš "Mačka"
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-moja isprika,umjesto da pohvalu stavim na tvoju str.ja napisah na friško,sad sam vidjela
i ovaj i prethodni rad su prelijepi... |
|
![]() |
|
Hvala Kika!!!!
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasni su ti radovi, odišu originalnošću, gejša je za deset
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
tea... ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 24 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 40 |
svaka čast! savršeni radovi! reci mi dali se te figurice, privjesci mogu radtiti i s fimo masom i dali se poslije peče ili ne? jer nova sam u svemu tome pa prvo skupljam znanje
![]() ![]() |
|
Carpe diem
Iskoristi dan |
|
![]() |
|
Hvala Antonija, hvala Tea!!!
![]() @ Tea, naravno da se mogu raditi s fimom, kao i sa svim ostalim polimer masama,ali ga moraš peći na kraju.
|
|
![]() |
|
Broš od polymer gline i stakla:
(promjer oko 3,2 cm)
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-ostavljaš me bez daha,slatko,slatko...
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Hvala cure!
![]() Jedne nove naušnice u stili poznate ruske lutkice!
![]() |
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
nisam dugo komentarila, ali sad više ni nemam teksta mogu reći samo
![]() |
|
![]() |
|
-predivne male babuške...
|
|
![]() |
|
babuškice su ti za deset
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sandra, Kika, Antonija - hvala puno na komentarima
![]() nešto novo:
broš Bubica, od polymer gline i posrebrenih kuglica i žice (3,5 x 2,5 cm)
![]() Mala Japanka od polymer gline na kožnoj ogrlici (5,2 cm)
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve je prekrasno, ali broš Drvo života me je oduševio
|
|
![]() |
|
bartolino ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
uh uh uh...lipo
|
|
http://picasaweb.google.com/tfstfs
http://www.facebook.com/?ref=home#/profile.php?ref=name&id=100000681663131 |
|
![]() |
|
Hvala Otok, Bartolino!
![]() Novi broš "Mačka"
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |