Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 55> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
savršeno,meni su tanjuri sa morskim motivima naj naj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
znam da ovaj posljednji rad ne spada ovdje ali ne radim ja toliko puno da bih otvarala novu galeriju,ovo je iz moje serije briškog kukičanja.i nemam baš puno vremena jer ovo ipak zahtjava puno a s slobodnim vremenom loše stojim.Kutijica je rađena za jedan rođendan a tanjuri su onako uz put.Sad vidim da sam zaboravila uslikati još neke stvarčice.ima vremena,drugi put ću!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
o Slavice draga,nema te a kad se pojavis oboris me s nogu,pre,prekrasno....lako ti je kad si majstorica.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
e nađe se prava da mi to kaže!!!slobodno se mogu sakritiiza tebe,svaki put kad vidim tvoje radove dobivam kompleks manje vrijednosti!tko može tebe stići moja Saro! Hvala Rose,hvala Sarita
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
tanjuri su mi suuupeer, pogotovo sa svjetionikom i narom
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-kakvo ugodno iznenađenje,radujem se da si opet tu,radovi su odlični da ne nabrajam ponaosob,ali ipak mi je draže da si se oglasila,ugodan povratak...
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
pregršt divnih radova, a mene kompletno oduševila daščica sa gljivama....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Hvala vam od srca!Radim mada ne tempom maše Sarite ali pomalo.bit će štogod!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mene hvališ a tvoji radovi su valjda za grdnju da nisu dobri. Nemoj molim te, radovi su ti savršeni, cak je i Bibi bila prije mene da te pohvali. Mi smo ti dvije ko mati i kci. Gdje si samo nasla onaj sipak, ali da ti kazem one ludare du mi savrsene a tekst jos vise.Mioram ih i ja staviti na neki podlozak. Tekst bu mi ili Bibi ili kcer napisale.
SSSSSUUUUUPPPPEEEERRRRR!!!!!!!!! |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Odlicna kombinacija motiva, predivni radovi, bravo
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nije baš da sam se pretrgla radeć al bolje išta nego ništa!Evo malo jesenskih motiva, po ovom posljednjem tanjuriću već se vidi i nadolazeća zima!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su odlični,al ovaj predzanji tanjur mi je naj naj
![]() |
|
![]() |
|
a baš sam maloprije dok sam ovo pisala mislila na tebe,ovo je stvarno telepatija!hvala Rosice,nadam se da ćemo se uskoro vidjeti!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
tebe nema draga Slavice ali kad se pojavis onda je to parada krasnih radova.Moji favoriti su kutija i tanjuri,prelijepi.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
prekrasna jesen i lijep ulazak u zimu. Samo si redosljed zbrčkala. Trebala si iza jeseni staviti "tetu" kako zamišljena razmišlja o zimi. A sad nastavi u tom smjeru
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-bravo Slavice,sve mi se sviđa-i ja sam koristila istih(tvojih) motiva,a meni drago da si tu...pozzz...
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Slavice pa super su ti radovi. Zadnji tanjur, interesira me dali si stavila dolje rižin papir.
|
|
![]() |
|
Tatjana ja ti vrlo često koristim kao podlogu drugi sloj salvete s kojom radim,jeftinije je nego rižin papir a ako se otisak motiva još dobro vidi onda je vrlo efektno,na slikama ovdje se to ne može vidjeti jer su tanjuri na podlozi(obično stoljnjak) a oni su u biti mliječno prozirni jer je samo jedan sloj salvete bez boje.Pokušaj,vidjet ćeš da je vrlo zgodno!
Hvala vam curice moje!
|
|
![]() |
|
Slavice ,hvala ti za ovu caku -drugi sloj salvete...probat cu.
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |