Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavica - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavica - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 55>
Korisnik
Poruka
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 21:57
savršeno,meni su tanjuri sa morskim motivima naj naj smile94odlično,svaka čast!smile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 21:59
znam da ovaj posljednji rad ne spada ovdje ali ne radim ja toliko puno da bih otvarala novu galeriju,ovo je iz moje serije briškog kukičanja.i nemam baš puno vremena jer ovo ipak zahtjava puno a s slobodnim vremenom loše stojim.Kutijica je rađena za jedan rođendan a tanjuri su onako uz put.Sad vidim da sam zaboravila uslikati još neke stvarčice.ima vremena,drugi put ću!
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 22:04
o Slavice draga,nema te a kad se pojavis oboris me s nogu,pre,prekrasno....lako ti je kad si majstorica.smile169
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 22:09
e nađe se prava da mi to kaže!!!slobodno se mogu sakritiiza tebe,svaki put kad vidim tvoje radove dobivam kompleks manje vrijednosti!tko može tebe stići moja Saro! Hvala Rose,hvala Saritasmile78
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 22:23
tanjuri su mi suuupeer, pogotovo sa svjetionikom i narom smile71
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 00:24
-kakvo ugodno iznenađenje,radujem se da si opet tu,radovi su odlični da ne nabrajam ponaosob,ali ipak mi je draže da si se oglasila,ugodan povratak...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 07:17
pregršt divnih radova, a mene kompletno oduševila daščica sa gljivama....
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 09:13
Hvala vam od srca!Radim mada ne tempom maše Sarite ali pomalo.bit će štogod!
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 09:16
Mene hvališ a tvoji radovi su valjda za grdnju da nisu dobri. Nemoj molim te, radovi su ti savršeni, cak je i Bibi bila prije mene da te pohvali. Mi smo ti dvije ko mati i kci. Gdje si samo nasla onaj sipak, ali da ti kazem one ludare du mi savrsene a tekst jos vise.Mioram ih i ja staviti na neki podlozak. Tekst bu mi ili Bibi ili kcer napisale.
SSSSSUUUUUPPPPEEEERRRRR!!!!!!!!!
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 19:28
Odlicna kombinacija motiva, predivni radovi, bravo smile71
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 23:42

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 23:47
nije baš da sam se pretrgla radeć al bolje išta nego ništa!Evo malo jesenskih motiva, po ovom posljednjem tanjuriću već se vidi i nadolazeća zima!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 23:56
radovi su odlični,al ovaj predzanji tanjur mi je naj naj smile71
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 00:16
a baš sam maloprije dok sam ovo pisala mislila na tebe,ovo je stvarno telepatija!hvala Rosice,nadam se da ćemo se uskoro vidjeti!
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 00:18
tebe nema draga Slavice ali kad se pojavis onda je to parada  krasnih radova.Moji favoriti su kutija i tanjuri,prelijepi.smile99
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 08:12
prekrasna jesen i lijep ulazak u zimu. Samo si redosljed zbrčkala. Trebala si iza jeseni staviti "tetu" kako zamišljena razmišlja o zimi. A sad nastavi u tom smjeru        
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 08:32
-bravo Slavice,sve mi se sviđa-i ja sam koristila istih(tvojih) motiva,a meni drago da si tu...pozzz...
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 18:48
Slavice pa super su ti radovi. Zadnji tanjur, interesira me dali si stavila dolje rižin papir.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 20:37
Tatjana ja ti vrlo često koristim kao podlogu drugi sloj salvete s kojom radim,jeftinije je nego rižin papir a ako se otisak motiva još dobro vidi onda je vrlo efektno,na slikama ovdje se to ne može vidjeti jer su tanjuri na podlozi(obično stoljnjak) a oni su u biti mliječno prozirni jer je samo jedan sloj salvete bez boje.Pokušaj,vidjet ćeš da je vrlo zgodno!
Hvala vam curice moje!
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 21:14
Slavice ,hvala ti za ovu caku -drugi  sloj salvete...probat cu.Heart
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.