Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 370> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Čestitam draga Lantana na tvojih 5000 postova, bila si vrijedna nema šta.
![]() Čestitke i za najljepši vrt, zaista je prekrasan. |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
čestitke i od mene za 5000 poruka i za najljepši vrt
![]() Uploaded with ![]() Uploaded with ImageShack.usImageShack.us |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Čestitke za prvih 5000!
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
čestitke i tebi (sa zakašnjenjem) na 5 000 postova, i bolu na nagradi, onaj vrt je predivan, za njim nimalo ne zaostaje ni tvoj vrt i cvijeće u njemu
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Uvijek sam govorila da se jesen na obali prepoznaje samo po opustjelim plažama. a zima po golim granama. Pa evo kod tebe jesen se porepoznaje tek u detaljima, sve je još rascvjetano! I kao uvijek..prelijepo!!!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bez teksta sam
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A moja žuta je ljenčina, tek stidljivo izviruju pupoljci.
A najbolje mi je što ju svi zovemo jednostavno - žuta |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasan jesenji vatromet boja
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
draga moja otočanka susjeda ima finu okućnicu i lijepo da je dobila nagradu aliiii nekako mi je tvoja prisnija volim svaki taj kamenčić koji si prevrnula nekoliko puta preko ruke svaka ta biljčica posađena od nekog malog pelcera da dolazim odsijest na Brač zna se gdje bi rezervirala
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Puno sunca i na tvojim slikama i puno cvića
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kod tebe proljeće,a kod mene jesen
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() A sličice !? Čuje se mir u tvojem dvorištu. Uvijek imam taj dojam kad nam pokažeš ovakve prizore!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sara dobro si ucrtala Dalmatinu, još samo trebaš doći
![]() Jagoda, Mali kaktus i Bromelija hvala vam, ali ovaj đardin ima sigurno 100 godina, prekrasnih detalja, starina, skulptura, puno lijepih palmi, drveća... Anaida i Vimač, volim ja kad je svugdje lijepo, a moraš početi od sebe ![]() Nataly i Maestral, drago mi je da ste došle u moj vrt i hvala vam na lijepim riječima. Hoya 2 godine, slabo si izračunala ![]() ![]() Mira, hvala susjedo ![]() Ovih dana je tako lijepo vrijeme, mami vani, na sunce, evo par slika Žuta (senecio a.) je iz srednjeg vrta prerasla u gornji vrt i puna je cvijeća ![]() Bugenvilia ima drugo proljeće ![]() Ruže su pune pupova ![]() i gornji vrt ![]() na zalasku sunca ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Bol je lipo misto i drago mi je da je dobio nagradu,a i ti si zaslužna za ulipšavanje mista,zato čestitke gradu,a i tebi kao stanovnici tog mista
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I ja ti Lantana čestitam! Za nas si ti bila guru i bez tolikih poruka!
Još samo osam dana i : Pune 3 godine staža na CIF-u.
![]() |
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Svaka čast za veliki broj predivnog cvijeća raznih vrsta. Posebno me oduševio kutak sa krupnim okruglim šljunkom okružen lavandom, žutom lantanom i drugim biljem.
Posloženo s velikom osjećajem za mjeru i lijepo, užitak za oči. Čestitke za prvih 5000! ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Pa kad se već priča o nagradama, evo draga Lantana da ti i ja čestitam: tebi na 5000 postova, a Bolu na apsolutnoj pobjedi.
Nadam se da će nagrada za prekrasno uređenu okućnicu jednom doći u Tvoje ruke - Ti to svakako zaslužuješ. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |