Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 55> |
Korisnik | |
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slavice majtorice radovi su ti preodlični, joj da si mi blize pa da mi pokazes neke svoje cake, velika pusa
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Hvala vam djevojčice,ja sve što znam naučila sam ovdje pa onda po principu-šalji dalje-drago mi je ako nekome može pomoći ono što znam,vrlo rado pokažem i objasnim!
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Evo me opet,da ne mislite da sam se ulijenila(ma samo malčice),etui i jedna kutija,svidio mi se ovaj rižin papir pa nisam mogla odoliti a da ga ne kupim i brže-bolje napravim jednu kutiju!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
papir je stvarno prekrasan a ti si ga prekrasno iskoritila,cestitke majstorice
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ma predivno, samo gdje si nabavila prekrasne salvete.
|
|
![]() |
|
Hvala Mirjana,hvala Saro !Tatjana -etui je salveta a na kutiji je rižin papir!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
AleksandraM ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 15 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 12 |
Prediiiiiivni radovi, Slavice.
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-bravo Slavice,lijepo da si tu ,lijepi radovi...
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam curice moje!
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Slavice prekrasno!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
pre,prekrasno Slavice
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
s obzirom da ovdje je u toku berba maslina napravila sam nešto u tom stilu.rađeno je na platnu (u donjem djelu slike je stara preša za masline),pjesma o maslini i motivi na tu temu,sve je dorađeno sa struktur pastom što se ovdje baš i ne vidi dobro.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |