Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 85> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TB majstorice
![]() ovu tvoju posudicu čuvam u stanu, šreta mi je u nju saditi kaktuse, tako će ostati uvijek lijepa ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rockgranny ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 16 |
Afrika je fantastična, već dugo nisam vidjela nešto tako lijepo
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
To jos nije sve, ali hvala. Sarita naučila si me da ne stavljam sve odjednom. Ali u fotiču jesu, samo ih treba staviti na klomp.
Jos jednom hvala. |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
tek sad sam pogledala predhodnu stranicu Afrika je fantasticna |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
TB sve ti je divno ,sve 5
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Tatjana draga i mene je Afrika ovaj put najviše oduševila
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
taman sam htjela prokomentirati kako su amarilisi na tanjuru predivni, a onda je došla Afrika i ostala sam paf
![]() ![]() podmetači su prva liga ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
to naša "mladica" odmara živčeke i kako li joj samo to dobro ide. Mislim da se drži- svakoga dana sve više i više napredujem. Pa to se i vidi
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
lijepi radovi nižu se brzinom svjetlosti, pa kaj ih štancaš na stroju nekom?
tanjur s margaretama mi je nekak ponajljepši
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
o koji krasni radovi, stvarno si majstorica,
![]() |
|
![]() |
|
Pa da lza ja sam ti jako jako mlada 2x35, a da mi neki puta ne ide od ruke slike stavljati je vidljivo. Negdje sam izgubila nove radove. Sva sreča da Bibi ima strpljenja pa mi svako malo uskace u pomoć.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Kakva starost?!
Zar starci mogu raditi takve divote?
Tatjana, divne su ti posude, a za tanjure nemam riječi.
|
|
![]() |
|
Izvinjavam se ali sam napravila dupliče, nesto mi je pojelo ove nove slike. Starost treba malo više škole dok mi to sjedne u moj mozak.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |