stalni link na slikuZadarski Karneval 2008.
Zadar u slikama |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Evo malo noćnih slika zadaskih prozora:
Jedan čupavi prozor ![]() prozor na Atriju ![]() ulaz u Atrij ![]() i moj večerašnji favorit ( uljepšao mi šetnju i doživljaj), romantični prozor ![]() kapari na gradskim vratima, kao i svake godine u ovo doba cvjetaju ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prošetah i Zadrom. Zbilja je lijepi grad. Ima vas.... pa hajd slikajte opet malo da mi koji ne možemo osobno, uživamo bar ovako!
![]() |
|
![]() |
|
Mala Boo ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 49 |
hej pa ovaj hotel je blizu mene.znači i frida je blizu mene???
|
|
[IMG]http://smiley-msn.com/Smileys/Super-smiley//Smiley-msn.com-Super-Smiley-41065.gif" />
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Evo sad cu se ja malo potruditi pa stavljati slike našeg dragog grada..tako sam mislila popodne kad sam ponijela aparat u šetnju...ali, klinac, baterije prazne
![]() Da bas ne bude sve propalo evo slike agava pred jednim hotelom na Boriku. ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Muž i ja smo gledali utakmice, naravno da smo vidjeli i dvoranu. Dvorana je jednostavno predivna!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Bravo za Zadar! Nek se ori glasno!
![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Evo malo da aktualiziram Zadar
![]() bila sam u novoj dvorani prvog dana Hrvatska -Japan... i još ne mogu doći sebi ..a boli me grlo i još mi odzvanja u ušima...SAVRŠENO.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
http://img168.imageshack.us/my.php?image=dsc00769hi9.jpg Ali ja ipak više volim ljeto, a ovo je predvečjerje u Starigradu prošlo ljeto!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Eh cure, baš ste me bacile u sjetu,ja svake godine ljetujem u Selinama kod Starigrada i slike Zadra me oduševljavaju a zamislite u Zagrebu je trenutno snježna mećava.Pošto sam ja na ovim hladnim valovima, šaljem vam sliku bijleog Božića sa moje terase!!!
|
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
super.
![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Kako moje slike su ispale jako tamne evo kako je to bilo u Zadru.. od profića Zadarski Karneval – Finale06.02.2008
stalni link na slikuZadarski Karneval 2008. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Uspješno, vidjeli smo i to bravo za vas, ne možete vi ni na izletu bez foruma.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() |
|
Prekrasne slike
![]() ![]() One palme moram provjeriti...koliko su stare?? imam ih i ja ...sa parkirališta ..kraj ulaza u Fošu... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Kako lijepo.Uhvatila me nostalgija jer svako ljeto sam na Pašmanu gdje ljetujem sa prijateljima.Obožavam ranim trajektom,dok je još relativno friško krenuti u Zadar u šetnju "kalama i po spizu" na placu,pa na kavicu i nazad na otok.Ovo mi je asocijacija na odmor,prijatelje,cvrčke,druženje,bugenvilije....
|
|
![]() |
|
Mi smo jučer išli provjeriti da li u Zadru zaista sve cvate!
I moram vam reči da da! Bez obzira što je bilo oblačno i vjetrovito prošetali smo Zadrom i odmorili dušu! Evo malo putopisnih sličica! Kad smo krenuli bilo je oblačno i kod nas i sve je mirišalo na kišu! Drveće u šumama izgleda još tužnije! ![]() Na obzorju se spremalo svašta! ![]() pa je onda i počelo! ![]() ![]() Prošli mi ROko i ukazalo nam se ![]() a iza nas ostalo ![]() Ovo me uvijek oduševi na ulasku u Zadar Red Jucca ![]() pa red lavande ![]() pa tu pa tam koja agava ![]() Bilo je vjetrovito, a šum valova .................... ![]() ni galebovima se baš nije letilo ![]() A da u Zadru cvate evo i dokaza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prošetali smo i kao pravi turisti slikali znamenitosti ![]() ![]() ![]() Naletjeli smo na još neke znamenitosti koje nas vesele više od zgrada. Zadivljeni smo njihovom veličinom! Zadrani/ke koliko su stare???? ![]() ![]() Na povratku se pokazalo i ![]() A neki još uvijek sanjaju o jučerašnjem danu! ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
U Zadru sam bila kao djevojčica i zauvijek mi je ostao u srcu. PREKRASAN JE! Zalazak sunca,arhitektura,orgulje...
Nadam se da ću jednog dana ponovo u Zadar, a do tada...zdravi i veseli bili! |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
ne vjerujem da cu to uspjeti pogledati na tv ali zato imam dnevnik.hr...mozda tamo bude
u svakom slucaju, bravo za Zadar ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vidiš vepre da ste dobili slike i prije nego je osvanulo u dnevniku...
To je bila čista exclusiva...tajni agent na licu mjesta...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |