Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj maleni skromni vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj maleni skromni vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 93>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 22:53
smile200
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 21:47
Opet sam malo virnula!
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2010 u 23:18
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Odakle da krenem? Ovako, da ne zaboravim maginja - planika i maslina bile su stabla koja sam morala zasaditi u svoj vrt. Ona slika ti je super.
A onda super je dlakava tradescantija, pa silno začinsko bilje, novi vrtić ... ali žuta margaretica - e ona me ostavila bez daha!

Ni ja to ne bi bolje sročila - samo bi dodala da su i maćuhice preslatke!!smile78
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 14:00
Gio draga,dugo nisam bila na forumu pa se izminjalo i sunca i kiše,a evo i danas malo suncasmile78
Antonija-draga šetačicesmile78
Panda hvala na posjeti,dugo mi je margaritela bila mala i onda odjednom je odlučila da naglo poraste i sada je grm srednje veličinesmile78
Tikvić hvalasmile78
Sarajka hvala na posjeti i drago mi je da ti se sviđa u mom vrtusmile78
Hoya ,maginja,maslina,lavanda ružmarin.....smile86....za tebesmile78
Ivna veselim se tvojoj posjetismile78
Lovro hvala i dobrodošla opetsmile78
Mira K hvalasmile78
Smrcko hvala,moram se pohvaliti-tu ogradicu,moj muž napraviosmile78
Mari,5510 drago mi je da ti se sviđa u mom vrtusmile78
Baka hvala,lipa je jesen pa i cviću godi,a nadam se da će me maćuhice sa svojim cvitovima častiti cilu zimusmile78
Otok,uhvatila sam sa fotićem momenat,kao da sunce upija-jel da?smile78
Magnolija hvalasmile78
Anaida razveselila si me,dobrodošla mi opetsmile78
Retriver Sara i tebi hvala na posjeti smile78
Triša hvalasmile78
Mali kaktus i tebi hvalasmile78
I svima ostalima koji su povirili u moj vrtsmile79
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 19:16
Mislim da sam već prije rekla da ovo uopće nije skromni već prekrasan vrt
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 18:11
Hej draga i ja malo prošetala i ustanovila "ni malo, ni skromno" - već prekrasno.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 17:56
i ja, i ja, pozdrav Miro
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 16:26
Mirice, i ja t posjetila!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 12:28
Maćuhice i margarete predivnosmile57
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 10:12
Žuti se, žuti, kao da sunce sija - prekrasna margareta
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 13:25
ClapThumbs%20UpClapThumbs%20UpClap
Za sve što je od ljeta, kao i za novosti - maćuhice!
A i žuta margareta plijeni svojom ljepotom!Big%20smile
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 11:28
pregledala sam, nakon dulje vremena, što ima kod tebe, pa mogu ti reći da se tvoj Maleni vrt razbujao, sviđa mi se  menta, ružmarin, puzavice, ma sve, a
nar ti je stvarno lijep s puno krupnih plodova,
Čestitam smile162
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 22:43
Žuta margareta je prava ljepoticasmilie_ga_041.gif
Dopada mi se gredica sa ciglamaClap
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 21:30
Imenjakinjo, evo i mene u tvom vrtu! Preslatko cvijeće a margareta, žuta je zaisata posebna. Lijepi vrt, svaka čast!Thumbs%20Up
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 21:17
Evo i mene u tvom vrtu.
Lijepo je bilo pogledati i... vratiti ću se opet!
Jurim još kome u posjetu!
Za tebe

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 07:52
Mirice, ja konstantno u zaostatcima s pregledanjem vrtova Embarrassed ...Vidim mačuhice si postrojila u vrtu Wink, bit će to lijepa vojska Clap...
Onu dlakavicu imam i ja, meni je prekrasna, margarete za kojim sam "slinila" cijelo ljeto su prekrasne i vjeruj mi da je svraćanje u tvoj vrt i pogled na njih u najvećoj mjeri razlog zbog čeg ih nabavljam slijedeće godine Big%20smile...
I da, draga moja a da ti razmisliš konačno o preimenovanju svog vrta, ovo već odavno nije skromni vrtić Big%20smile?! Možda i nije veliki ali skroman nije Approve, ima u njemu puno, puno lipih stvari Wink!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 06:57
Odakle da krenem? Ovako, da ne zaboravim maginja - planika i maslina bile su stabla koja sam morala zasaditi u svoj vrt. Ona slika ti je super.
A onda super je dlakava tradescantija, pa silno začinsko bilje, novi vrtić ... ali žuta margaretica - e ona me ostavila bez daha!
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 00:01
Prekrasan maleni vrt,sa mnogo vrsta cvječki,dobro sam ja rekla kad pođem prema Vama stvarno se moram pobrinuti i za prikolicu,ma toliko imate cvijeća da samo po jedan pelcer dobijem biče mi potrebno svo moje imanje da prekopam i stavim cvječkeWink
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 23:01

Margareta je čista fantazija!
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 16:43
prekrasno miro  a margareta je woooooooooooowwwwwwwww
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 93>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.