Zelenka - nudi, traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo tako dugo željela i ponuda stigla treba samo pitati... naša draga forumašica Lovro mi je ponudila reznice tog dugo željenog grma od srca zahvaljujem !
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Ako ima koja dobra duša da ga ima višak,pelcerić,reznicu,sjeme bilo što molila bih na poklon taj dugo željeni cvjetak ! Može iznjeti i možda svoju željicu za nekim cvjetkom pa ako slučajno imam ja to ili netko koga poznajem ima rado dajem za zamjenu! Unaprijed zahvaljujem !
![]() |
|
![]() |
|
Bebice su rezervirane!
![]() |
|
![]() |
|
Evo ovako moja orhideja bijela(to je sve nažalost što znam o njoj pokušati ću naći negdje fotku ako sam ju uslikala dok je cvala) je dobila dvije bebice pa ako ih netko želi poklanjam ih!
Voljela bih ali nije uvijet naravno ako imate u zamjenu pelcerić onog krumpirovog grma ako ne nema veze svejedno poklanjam bez ikakve razmjene. Malce sam odrezala danas pa mislim da nebi smjeli dugo čekati sadnju dakle molim brze ponude! [ |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |