Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zelenka - nudi, traži
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zelenka - nudi, traži

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Zelenka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 21:32
Evo tako dugo željela i ponuda stigla treba samo pitati... naša draga forumašica Lovro mi je ponudila reznice tog dugo željenog grma od srca zahvaljujem ! Heart
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Zelenka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 20:23
 Ako ima koja dobra duša da ga ima višak,pelcerić,reznicu,sjeme bilo što molila bih na poklon taj dugo željeni cvjetak ! Može iznjeti i možda svoju željicu za nekim cvjetkom pa ako slučajno imam ja to ili netko koga poznajem ima rado dajem za zamjenu! Unaprijed zahvaljujem ! Smile
Na vrh
Zelenka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 19:52
 Bebice su rezervirane! Smile  
Na vrh
Zelenka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 13:31
 Evo ovako moja orhideja bijela(to je sve nažalost što znam o njoj pokušati ću naći negdje fotku ako sam ju uslikala dok je cvala) je dobila dvije bebice pa ako ih netko želi poklanjam ih!

Voljela bih ali nije uvijet naravno ako imate u zamjenu pelcerić onog krumpirovog grma ako ne nema veze svejedno poklanjam bez ikakve razmjene.

Malce sam odrezala danas pa mislim da nebi smjeli dugo čekati sadnju dakle molim brze ponude! [
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.