Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TB imate pp.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Čim mi se pojavi na gmailu tvoja galerija, odmah znam da si opet nešto novo stavila. Ovo zadnje mi djeluje kao rokovnik, ma perfektno je. Kako si radila opiši, možda nije ništa novo jer ja sam probala sa prajmerom na kožu i dobro ga je podnijelo.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cure,hvala za komentare....Mima draga,sve ste vi vrijedne samo sto ja imam puno vise vremena pa sam ispala najproduktivnija...fino je biti u mirovini.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Sarita, ti si najproduktivniji i najvredniji član ovog foruma, nitko od nas ne uspjeva napraviti toliko radova.
I meni su ovi svjećnjaci s anđelčićima jedan od tvojih boljih uradaka.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
svjećnjaci su predivni. svaka čast
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
hvala vam za komentare
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() jel imate vizitke? ako nemate mozete ih napravit na fotokopirnom papiru,moze i malo deblji,ljepo se cijeli papir da iskoristit pa poslje samo režete i to stavite na stolove nek ljudi uzmu,nek imaju vas broj telefona daj boze da bude naruđbi pa da imaju kontakt broj. |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Super su.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-GDJE SI IH PRONAŠLA,PRESLATKI SU???
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala vam drage moje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
i ovo si savršeno odradila!bravo Sarita!!!!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Sarita, predivni radovi
![]() dva puta sam se vraćala na afrika svijeću ![]() ![]() i odmah pitanjce...koji je postupak kod dekupažiranja svijeće? ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
živjeli
![]() ![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-to,idemo dalje...da što dalje,tvoji radovi bolji i bolji... čestitke...
|
|
![]() |
|
Ja kažem svaki dan rad jedan.Ovaj komplet mi je jako jako lijep.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |