Zelenkin vrt u nastajanju |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dakle, što reći. Prvo, sjajno da si počela slikati od početka, jer se tako najviše čovjek iznenadi za, recimo, godinu, dvije, što je nastalo u tvom vrtu.
Dalje bravo za kuću i vrijedne ruke!
Najljepši cvijetići jesu doista naljepši!
![]() ![]() Ali moram se zadiviti vrtu, ti si već od početka znala gdje ćeš što i kako i sad se već vidi da će to biti mali park oko kuće!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Draga moon dobila sam reznice krumpirka i zasadila ih u tegli i ne mislim ga staviti u vrt forumašica LOVRO koja mi ih je poslala i rekla mi način postupanja,hvala i tebi na informaciji i pohvalama !
![]() Hvala i tebi tikvić! ![]() Što se tiče mojeg šopinga uspješno je obavljen,kaki je doma, prekrasan okrugli buxusić i još jedna prekrasna zeleno bijela božikovina je dobila mjesto u mom vrtu(iako nisu bila u planu ovaj puta ali muž je šutio ja milo pregledavala i hop u kolica.)Ok nije to bila neka cijena 39 kn božikovina i 99 buxus ali velika loptica. Lukovica nažalost nije bio neki izbor pa ih nisam uzela to ću pogledati negdje bliže kod sebe u rasadniku. evo danas navečer ću se potruditi staviti još koju slikicu vrta ! ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Volim pratiti vrtove u nastajanju, dosta si toga u kratko vrijeme odradila. Već na proljeće bit će to prekrasan vrt.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Uspjela si pohvatati niti i staviti slikice, bit će to razigran vrt čim u njega uđe proljeće. Kažeš da si dobila krumpirka i da mu tražiš mjesto u vrtu. po tvom pisanju pomislila sam da ga namjeravaš odmah staviti u vrt - a to ti baš nije najbolje rješenje, jer bi se mogao smrznuti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Da se pohvalim danas sam dobila od drage forumašice LOVRO reznice krumpirka jedva čekam da im nađem poziciju u vrtu ! Hvala od srca!
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Hvala svima na predivnim komentarima puno znače od vas već pravih stručnjakinja ,pohvale me podsjetiše na one iz škole kad te učiteljice (profaći) pohvale jer ste vi prave profe spram mene ja sam još đak!
Tija hvala na upozorenju za blizinu sadnje do kuće ,muž me je na to upozorio a ja mu kažem ma u to ime slobodno sadim kad sumnjam da ćemo imati novaca za fasadu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() mala pomagačica je preslatka ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Zelenka, drago mi je što sada i ti imaš svoju temu. Vrlo rado ću ponekad svratiti pogledati kako napreduju biljkice i naravno radovi na parceli.
Najdraži cvjetići su preslatki, kao i ti također.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bit će jako lijepo pratiti nastanak novog vrta.Zelenka dobro nam došla i dugoooo se družila s nama,a tvoji cveteki su najljepši
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Zelenka, dobrodošla u cvjetnu družinu!!!!!!!!!!!
Krasna dva cvjetića imaš, još su i pomagači, još će i tvoja malecka reči kao Dudina Lavanda,pa mi smo tim!!! Prekrasna ti je slika s panjem i mahovinom, jako efektna!!!!! Samo hrabro napred, početak ti je očaravajući!!!!!!!!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
dobrodošla na cif! veselim se još jednom vrtu.. radovi su u punom jeku i nadam se da će sve u proljeće zablistati kako ste planirali..
sretno!
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Prekrasan panj!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Meni je kod tebe sve slatko, od fotki, tvojih biljčica i tvojih objašnjenja. I da poznat mi je taj osjećaj kad se od svog acera ne odvajaš u dućanu. Mali savjet ne saditi preblizu kuće jer budete fasadu još radili a majstori sa skelama nemaju pretjerano sluha za posađene biljčice i još će se smijati na tvoju zabrinutost.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dobro došla draga Zelenka!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš će biti zanimljivo pratiti napredak tvog vrta. I ti ćeš bolje pratiti promjene kad se jednog dana vratiš na ove prve slike.
Puna si volje, to se vidi, pa će vrt sasvim sigurno ubrzo zasjati punim sjajem. Već si dosta toga posadila, sad neka lijepo prezimi, a na proljeće - to će biti uživanje |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Zelenka, dobrodošlica i od mene, drago mi je da tako mlada osoba voli cvijeće, vidim da ćemo imati jedan prekrasan vrt za posjećivati, a pomagačica ti je najljepša i lijepo da od malih nogu uči voljeti cvijeće, ovo što si do sada pokazala je doista obečavajuće za jedan predivan vrt.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobrodošla Zelenka, lijepo si nam pokazala nastajanje tvog vrta, dobro je da si počela saditi unaprijed, grmovima i stablima treba vremena da narastu, a sa cvijećem je lako popuniti. Mislim da ćemo na proljeće uživati zajedno s tobom i tvojim curama
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |