Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj maleni skromni vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj maleni skromni vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 93>
Korisnik
Poruka
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 07:52
Mirice, ja konstantno u zaostatcima s pregledanjem vrtova Embarrassed ...Vidim mačuhice si postrojila u vrtu Wink, bit će to lijepa vojska Clap...
Onu dlakavicu imam i ja, meni je prekrasna, margarete za kojim sam "slinila" cijelo ljeto su prekrasne i vjeruj mi da je svraćanje u tvoj vrt i pogled na njih u najvećoj mjeri razlog zbog čeg ih nabavljam slijedeće godine Big%20smile...
I da, draga moja a da ti razmisliš konačno o preimenovanju svog vrta, ovo već odavno nije skromni vrtić Big%20smile?! Možda i nije veliki ali skroman nije Approve, ima u njemu puno, puno lipih stvari Wink!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 21:17
Evo i mene u tvom vrtu.
Lijepo je bilo pogledati i... vratiti ću se opet!
Jurim još kome u posjetu!
Za tebe

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 21:30
Imenjakinjo, evo i mene u tvom vrtu! Preslatko cvijeće a margareta, žuta je zaisata posebna. Lijepi vrt, svaka čast!Thumbs%20Up
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 22:43
Žuta margareta je prava ljepoticasmilie_ga_041.gif
Dopada mi se gredica sa ciglamaClap
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 11:28
pregledala sam, nakon dulje vremena, što ima kod tebe, pa mogu ti reći da se tvoj Maleni vrt razbujao, sviđa mi se  menta, ružmarin, puzavice, ma sve, a
nar ti je stvarno lijep s puno krupnih plodova,
Čestitam smile162
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 13:25
ClapThumbs%20UpClapThumbs%20UpClap
Za sve što je od ljeta, kao i za novosti - maćuhice!
A i žuta margareta plijeni svojom ljepotom!Big%20smile
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 10:12
Žuti se, žuti, kao da sunce sija - prekrasna margareta
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 12:28
Maćuhice i margarete predivnosmile57
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 16:26
Mirice, i ja t posjetila!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 17:56
i ja, i ja, pozdrav Miro
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 18:11
Hej draga i ja malo prošetala i ustanovila "ni malo, ni skromno" - već prekrasno.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 19:16
Mislim da sam već prije rekla da ovo uopće nije skromni već prekrasan vrt
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 14:00
Gio draga,dugo nisam bila na forumu pa se izminjalo i sunca i kiše,a evo i danas malo suncasmile78
Antonija-draga šetačicesmile78
Panda hvala na posjeti,dugo mi je margaritela bila mala i onda odjednom je odlučila da naglo poraste i sada je grm srednje veličinesmile78
Tikvić hvalasmile78
Sarajka hvala na posjeti i drago mi je da ti se sviđa u mom vrtusmile78
Hoya ,maginja,maslina,lavanda ružmarin.....smile86....za tebesmile78
Ivna veselim se tvojoj posjetismile78
Lovro hvala i dobrodošla opetsmile78
Mira K hvalasmile78
Smrcko hvala,moram se pohvaliti-tu ogradicu,moj muž napraviosmile78
Mari,5510 drago mi je da ti se sviđa u mom vrtusmile78
Baka hvala,lipa je jesen pa i cviću godi,a nadam se da će me maćuhice sa svojim cvitovima častiti cilu zimusmile78
Otok,uhvatila sam sa fotićem momenat,kao da sunce upija-jel da?smile78
Magnolija hvalasmile78
Anaida razveselila si me,dobrodošla mi opetsmile78
Retriver Sara i tebi hvala na posjeti smile78
Triša hvalasmile78
Mali kaktus i tebi hvalasmile78
I svima ostalima koji su povirili u moj vrtsmile79
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2010 u 23:18
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Odakle da krenem? Ovako, da ne zaboravim maginja - planika i maslina bile su stabla koja sam morala zasaditi u svoj vrt. Ona slika ti je super.
A onda super je dlakava tradescantija, pa silno začinsko bilje, novi vrtić ... ali žuta margaretica - e ona me ostavila bez daha!

Ni ja to ne bi bolje sročila - samo bi dodala da su i maćuhice preslatke!!smile78
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 21:47
Opet sam malo virnula!
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 22:53
smile200
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 23:39
Mirek , opet sam se malo prosetala i pregledala !  Kaj da velim , sve kaj sam vidjela , dopalo mi se je na prvi pogled !    smile79
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2010 u 21:36
malo sam protegnula prste da vidim ima li kakvih novosti kod tebe
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 08:00
Springy,Sunceeee,Tikvić,Gute Fee,Moonsmile78smile78smile78smile78Drage moje hvala na posjeti,a sada malo slika mog vrta!Dok kod nekih forumaša snig ja prekrio cviće,moj vrt izgleda ovako
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 08:00
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 93>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.