Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala vam cure
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ma Saro predivno je,ne vidim razloga zašto da budeš nezadovoljna!čak se i vidi,valjda se tebi dioptrija promjenila!koliko sam tanjura oprala,ne znam ni broja,pa moraš nekad i pogrešiti,na tim se greškama i uči ali stvarno je predivno,ako ti nije dobro ponesi ti to kad budeš dolazila u Split(hahaha)
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Pa sve ima svoj početak, uvijek je nešto prvi puta (a prvi mačići se u vodu ne bacaju), uvijek misli na: " svakoga dana sve više i više napredujem "
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Perfektan rad.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Kutija je baš vesela. Istovremeno djeluje i starinski i moderno.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-predivna posuda...
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala vam cure pusa
|
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ne znam zašto nisi zadovoljna s kutijicom..... ima baš onaj starinski štih, kako treba, aa čaša......fenomenalna!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Samo jedno bravo.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
svaki tvoj sljedeći rad je najbolji svjedok kako se napreduje... bravo...
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-draga moja Sarita zašto si zabrinuta,obzirom da nisi davno počela raditi s masom ne brini se,meni je dobra,a male sitne nedostatke zamisli da je napravilo vrijeme,poznavajući tebe ti ćeš brzo postići rutinu,
-a mislim da one koje dulje rade s tim mogu dati savjet za ubuduće, -uživaj u svojim djelima divni su...i ja uživam gledati ih... |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
TB,maslimo hvala vam pusa
|
|
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Klimtice su odlične,i rokovnik i zdjelica!!!
|
|
![]() |
|
Ukrašena je najsuper.
|
|
![]() |
|
hvala puno drage moje
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Svaki dan jedan rad, to sam većoi napisala, čaša ti je super.
|
|
![]() |
|
-ovo je predivno i kao da traži da ju se podigne i kaže ---ŽIVJELI---
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |