|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 43> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Dragi moji posjetioci; Anaida, Smail, Mari,5510, moon, antonija, Mira021, Lantana hvala vam od sveg srca na posjeti i pohvalama!
inaja, hvala ti na pohvalama i dobrodošla u moj vrt!
Nema me par dana jer stavljamo novu kupaonu i wc te ulazni dio. Jednostavno nemam vremena ni za slikanje biljaka a kamoli za nešto drugo. Užas koliko je prašine, sve bijelo od razbijanja.
Prvom prilikom poslikat ću malo jesenje boje u mom okolišu i novitete.
Velika
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
vrijedna si ljeti u vrtu,zimi u kući
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
Ja malo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() |
Baš su lijepe i guste tradescantije..
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() |
Ja sam mislila da sunceee nema ništa ili ima jako malo u svom vrtu. A ono: predivno dvorište, 10-godišnje raskošne ljepotane, brdo sadnica ... Zaista imaš vrijedne ručice, strpljenje i vidi se da uživaš u cvijeću. A onu bijelo-zelenu tradescantiju ti stvarno moram posebno pohvaliti!
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
Pokušavam ne izostati predugo iz ponekog vrta. Ali mi se ipak "omakne"
Pa tako eto kod tebe sam imala podosta zaostataka.
Imaš prelijepi vrt, bar iz one panoramske slike se to dobro vidi.
A cvijeće ti je još uvijek lijepo.
Kaktusi su mrak. Ono "čudo" na podrumskom prozoru....
![]() ![]() Pa onda one transce...jedna ljepša od druge!
![]() ![]() ![]() Stvarno sam propustila ljepote!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
Bravo za tradeskantije, čini mi se da imam dvije koje ti fale, pa zašto bi imala slobodne zidove, kutova, sve mora vrvjeti tradescantijama, to je baš divno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
sto rekla baka, trudim se da prosetam kroz vecinu vrtova,al jednostavno ne stigne se,ponekad nema se vremena za komentare...
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
pregledala sve i zaista imaš krasan vrt pun lijepih biljaka
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Dragi moji posjetioci, hvala vam od srca na pohvalama i na šetnji mojim vrtekom. Evo konačno je renovacija gotova. Joj kako sam se naradila, čistila ali i sadila lukovice, maćuhice, tratinčice i gajtruže,.... sve u prašini od podruma do krova...radovi su trebali trajati samo 3 tjedna a protegli se na više od mjesec dana. Bili smo bez prozora i vrata , kupaone i wc-a... užasno ljudi, a najgore od svega kad nekog moraš moliti za tuširanje.....Ovo je glavni i odgovorni majstor za sve... Cijelo vrijeme sam lutala vašim vrtovima ali nisam svaki puta ostavila trag.
Najprije da vam predstavim svoje novitete.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
Dugo nam se nisi javljala sada sam pročitala i zašto, sve te radove sam već prošla i znam kako ti je bilo, ruže stablašice su ti prekrasne samo još da dođe proljeće pa da procvatu a i ciklame su lijepe. Jesen u tvom kraju je doista čarobna.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |