Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 113> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi sutra u Zd Lumosu imamo besplatnu radionicu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SandraST ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
Hoće li biti još takvih radionica? Već smo dolazile u kupovinu u zadarski Lumos, mogle bi to spojiti sa radionicom. Je li to baš radionica ili prezentacija proizvoda?
![]() |
|
![]() |
|
livija ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 4 |
Bok, ja sam nova na forumu, zovem se Livija.slučajno sam vas otkrila i odmah se registrirala. imate super radove -toliko sam stigla vidjet- ali još nisam ni otvorila teme o cvijeću.
inače obožavam uzgajati cvijeće po vani, ali imala sam tu nevolju da kad nešto stvorim, obično ne dočekam puni procvat svog djela jer se moram selit.sad sam napokon u svojoj kući u svom selu i imam sve opcije otvorene za kreativnosti..jedino me muž malo koči ''nemoj ono tamo, nemoj još sadit tu...'' tra-la-la! radila sam i decoupage prije koju godinu ali uglavnom sve što napravim poklonim. eto...lijepo vas pozdravljam i veselim se idejama koje ću ovdje pronaći ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
vidim da se pojavilo novih cura u našem društvu dok sam ja ljenčarila. svima novima želim dobrodošlicu i ugodno druženje!
svima (i novima i starima) sve najbolje u ovoj novoj godini ![]() |
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
cure, i menji super da sam nasla ovaj forum i vas naravno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
caca5 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
Trebam pomoc tj savet htela bih nauciti heklati i strikati a neznam postoje li knjige za te stvari...pa ako neko zna nesto neka mi se javi hvala u napred....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
nioje problem, mogu da ti pomognem,,,samo kazi kako, sta se tice kniga,,,ima njih puno, ali najbolje da ti neko pomogne da pokaze, onda nije problem, mogu da ti dam linkove, gde se objasnjava ali na ruskom, ima slike, pa mozda ce to tebi pomoci ![]() |
|
![]() |
|
caca5 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
Joj to bi bilo lepo,pokazivali su mi neki ali nevredi to slabo imaju volju za pocetnike...posalji mi link na poruke...ako nije problem :)
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Nije teško naučiti ako imaš opis i crtež kako se radi.
Ja sam sama naučila preko raznih šema koje su izlazile u časopisima.
Sada ih ima dosta za kupiti po kioscima sa crtežima kako raditi, evo primjer:
![]() ![]() Ako ti je Tatjana poslala link probaj ili vidi na kiosku gdje su ti upute razumljive.
Nadam se da smo ti pomogle.
Čekam sliku prvog rada.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
što se heklanja tiče probaj nabaviti ovu knjigu ![]() savršena je za početnike! |
|
![]() |
|
A gde da trazim po knjizarama ili u nekoj starinarnici?
|
|
![]() |
|
teško da ima u knjižarama jer je izdanje Mladinske knjige iz Ljubljane iz 1990. (ali mislim da je prvo izdanje bilo 1987.)
probaj po starinarnicama ili možda u knjižnici. probaj se raspitati kod žena koje heklaju, možda imaju kod kuće. |
|
![]() |
|
Vazi :) Hvala puno:)
|
|
![]() |
|
zaboravila sam napisati autore knjige
![]() Heidi Fuchs i Maria Natter |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
hay. evo za one koje misle heklati ..ja sam mlada -relativno
![]() evo ako neznas slucajno na engleskom ti se kaze crochet uz malo muke i truda da se nauciti vjeruj mi... ja sam ti dokaz za to..ako jos sta mogu pomoci pitaj... ![]() |
|
![]() |
|
Hvala puno svima...nakupovala sam se casopisa pa cu da pokusam nesto da odradim...valjda cu imati uspeha :)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
osvove vezanja i heklanja ima ovde, samo listaj teme i vidaces sama.sve na jednom mestu
SVE NA JEDNOM MESTU STRIKANJESTRIKANJE |
|
![]() |
|
pepa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 19 |
Drafe forumašice i ljubiteljice decopupaga.
Ja sam potpuno friška u svemu ovome.Slučajno sam se našla na jednoj radionici kada smo radili salvetnu tehniku na crijepu i od onda ne popuštam.Puno sam vremena surfala po hrvatskim ali i inozemnim stranicama.Ne bih se još usudila pokazati Vam što sam napravila,jer sam fascinirana sa onim što vi radite ali sam odvažna i imam problem. Moja kćerka želi da joj u spavaću sobu dodamo još ormara a ja imam stari regal smeđe boje, visoki sjaj. Kupile smo veselu zelenu akrilnu boju za prefarbati i kupila sam joj rižin papir sa motivom suncokreta. pomozite mi molim Vas , kako pripremiti podlogu da mi se boja ne skine sa laka. Unaprijed vam hvala,pepa |
|
![]() |
|
goce1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 37 |
Ne bi bilo loše ako možeš nabaviti negdje fen za slidanje boje tj laka, ili malo ošmirglati prije nanošenja novog sloja boje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |