Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
riba je baš prava, bravo
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-bravo Sarita,mašta može svašta...
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Vaza je perfa. Ja kupila mačkicu, ima je kod Slavice o8, pogledaj, ako hočeš poslatiću ti i Twetija.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ovoj tvojoj ribici udarilo proljeće u glavu!super si časna riječ!Avaza -e morat će pričekati bolje dane,daleko je do jorgovana,ovo na tvojim radovima stvara nostalgiju,bar kod mene.Dosadila mi ova kiša bez kraja!predivno je!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
curice drage hvala na komentarima...TB hvala na ponudi....E moja Slave sto me nasmija...meni udarila izlozba u glavu pa i mojim radovima a nemoj se cuditi rodni list sve govori,a jos po ovoj kisetini,ne prestaje vec tjedan dana,sve se sastalo. |
|
|
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
super su ti radovi
ribica je baš fora
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ova salveta je jedna od moje tri kraljice svih salveta. Obožavam tu salvetu i često ju koristim. Podsjeća me na djetinjstvo jer smo u dvorištu imali ljubičasti jorgovan.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
vaza "Jorgovan" je dašak proljeća u ovo sumorno doba...prelijepa je
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
curke hvala vam puno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
saro,radovi su vrhuski,jel izložba počela?
|
|
![]() |
|
hvala draga rose,izlozba e 9.12. pokazat cu slike kad se sve zavrsi.pozzz
|
|
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
tacna mi je mmmmmmm
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
"malo stvarčica" ?!?! Saro, ovo je eksplozija "stvarčica"!!!! prepredobro!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala Bi-Bi ,koristim ljepilo za svijece "Kerzen potch"jako je izdasno.
|
|
|
|
![]() |
|
hvala tebi !!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |