Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 55> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eto politike i u našu decoupage-butigu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno,al kako je ljepa ona maca....
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Angažirane kuglice su super ideja!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
hvala vam svima
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasni radovi Slave kao i uvijek.....tanjuri su posebni pogotovo onaj crno bijeli...moje cestitke
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
evo me opet s malo radova.da ne mislite da se radi o dvije polu kugle-jedna je ali dvostruki decoup..djevojčica je print u kombinaciji sa salvetom a kako se radi o jako zakrivljenoj površini strašno sam ponosna svojim radom,tako dobro sam je uspjela zaljepiti,stražnja strana je salveta.Toliko za sada
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
ma bravo najmajstorice, radovi su ti pravi bombonček
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
svi radovi su lijepi, ali zapela mi je za oko plava daščica...volim plavo
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
da,zaboravila sam naoisati-na crno bijelom tanjuru koristila sam print u sredini.vatromet je salveta s lijeve strane a sa desne je drugi sloj ista salvete!netko me je to pitao a ovdje se najbolje vidi kako to izgleda!Hvala curice na vašim komentarima!Nije sve ono što bih željela,to ću kad gužva prođe,ovo su ipak zadane teme a ja nisam ljubitelj toga,više volim raditi onako kako mi "dođe"
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
zar opet nove stvari, e premašila si sebe u izradi, SYSSSSUUUUPPPPPPEEEEERRRRR.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma kako sam mogla zaboraviti staviti mog najdražeg magarčića,ni Božićni ugođaj ne može mi biti bez njega,sve sam smišljala kako da ga negdje ubacim!zašto bi djed Božičnjak morao imati samo sobove!ja sam lijepo stavila magarčiću vijenac oko vrata(sa druge salvate) i u torbu mu utrpala darove(opet sa rduge salvate) i eto Božičnog magarčića!nadam se da će vam se svidjeti!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jedva stignem te pohvaliti a ti opet nešto novo.magarčić je perfektan.Stvarno ti su dobri radovi.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
obadva motiva su prekrasna,bravo carice (zavidim ti na magarcicu,presladak je) |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe najprije kritički nastrojena kuglica, onda nam tovar nosi darove .....je li i to neka poruka?
Ma, samo se malo šalim. Pohvala za radove, baš su dobri |
|
![]() |
|
Otok,u pravu si -moglo bi se svakojako protumačiti ali nisam niti išla za tim!valjda se neće nitko naći povređen,nisam imala nikakvu zlu namjeru!ja obožavam magarčiće pa sam ga morala negdje ugurati!hvala drage moje na posjeti i komentarima! |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
radovi su mrak mrakova, izvrsno
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Vi ste postali vrijedni kao i sarita. Još jedan
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |