enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 218219220221> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gle. Kad copy/paste URL slike, moraš paziti da ti copy od prve zagrade do zadnje. Tebi kod kopiranja zadnje ne "upadnu" u miša i zato ne bude slika nego samo dio oznake za sliku.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ćao! Evo ja sam alarmirala Administratora i Moderatore da ti pomognu, pa dok stignu se malčice strpi.
A vidi se da imaš što i podijeliti s nama, tj. pokazati nam.
Kad trebaš bilo kakvu "stručnu" pomoć preporučam ovu temu http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4021&PID=472414#472414
A pomoć koju ti mogu pružiti članovi na ovoj "adresi" http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4021&PID=472414#472414 to je "kafić" u koji većina članova navrati barem jednom dnevno.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
[URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/moje_cvjetne_tajne/moja_lodja/18854.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
[URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/moje_cvjetne_tajne/zast hvala svima jos jednom zasto enrikova nona zato sto je enriko moj zasada jedini unuk rodjen izivi u italiji gdje moj stariji sin radi inace nona je slavonka i zivi u sl. brodu gdje imamo stan , a kucu i vrt u blizini sto se nadam da cemo vidjet na slikama samo ne znam sto sam pogrijesila pa ne vidim svoje objavljene slike ..... poz!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Dobrodošla Nona i krasno druženje ti želim!!!!!!
![]() Odakle si nam? ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
[URL=http://www.cvijet.info//slik
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Dobrodosla
![]() ne znam zasto ti se like brisu,nadam se da ce ti neko pomoci da rjesis problem. |
|
![]() |
|
Pozdrav svim cvjetoljupcima, hvala na dobrodoslici, pohvalama, taman mi krenu slike, aonda zasteka kompic, zasteka mozak i ja uspijem sve obrisat, ako mi neko moze pomoc molim vas!
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobro man došla nonice,imaš lijepo sobno cvijeće ,a primijetila sam i lijepe sukulente,znaš ja ih obožavam
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Uuuuu vlo lijepo cvijeće, mnogo vrsta |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
još lijepih slika lijepog cvijeća si nam podarila
![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() A imaš bome i što pokazati!
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Dobro došla na forum!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 218219220221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |