Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nada-m svila....nova galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

nada-m svila....nova galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 16>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 00:36
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 00:34
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 19:54
Oduševljena sam tvojim radovima. Prekrasno si složila boje, sa puno ukusa, odmjerenosti, elegancije... A i tehnikom izrade jako dobro vladaš.

Imam nekoliko takvih svilenih marama, rado ih nosim i daju se jako lijepo ukomponirati uz razne odjevne predmete.

Sada vidim kako se izvanredno mogu i jastučići ukrasiti. Bravo!
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 18:16
U[RL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/marama/20103.aspx][/URL]

moji najnoviji artikli
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 18:13
[URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/marama/20102.aspx][/URL
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 18:11
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 03:06
Ovo je svilena bajka! Obožavam one niti (ili konturu za svilu), štagod da je što provučeš po maramama, šalovima, haljinama...zapela sam odmah za onu drugu iznad oglice, crvenih tonova, a i ovaj crno-bijeli svijet ima neke svoje čari.
Bez lažnih pohvala, kod tebe koja si prava umjetnica s tom svilom...nije lako izdvojit ...nije nimalo.
Svaki komad je inače priča za sebe s nijansama koje su čisto stvar ukusa...ili raspoloženja.
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 15:39
Predivni radovi
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 16:57
[UmRL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/andeli/19846.aspx][/URL]
moja prozorskqa božična dekoracija
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 16:44
HVala svima koji ste prošetali ovom galerijom,pogledali i komentirali,pohvalili moje radove.
Svila je medij koji je najzastupljeniji u mom radu i pored izleta u druge tehnike ,ostaje na prvom mjestu.
Voli sjaj, mekoću strukturu te fine tkanine, a pogotovo nepredvidive motive i nijanse boja prilikom oslikavanja.
Na vrh
ki*luna View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ki*luna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 23:06
Ja sam oduševljena svim ovim prekrasnim radovima da sam jednostavno ostala bez tekstasmile39. Prekrasno je sve i svaku pohvalu zaslužuješ kao i to da ti mogu samo reći da ti skidam kapu smile211 smile73
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 22:23
Hvala na lijepim komentarima, svila je ipak moja prva "ljubav", u općoj zaokupiranosti salvetama bila je malo zanemarena, ali vratila sam se više svili manje salvetama, a nakit samo kad meni osobno nešto treba, o tome neznam skoro ništa , ali se nadam da ću nešto naučiti.Ova odjevna kombinacija je bila upriličena za oproštaj od moje ustanove u mirovinu.
Na vrh
suzyy View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 14
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suzyy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 09:58
ovo je prekrasno,Nado svaka čast
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 09:12
Iskreno sam zadivljena,svila sama po sebi a još sa tvojim rukopisom....ove c/b sa ogrlicom za osobnu upotrebu,lijepo,lijepo...prelijepo!
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 20:51
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 20:49
Na vrh
UltraDwlux View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 396
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 10:55
I love it!

http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2010 u 21:32
p://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/marama/18901.aspx][/URL]
malo nakita za vlastite kombinacije
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2010 u 21:28
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2010 u 21:25
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 16>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.