Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 55> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako polakirate printeve? Svojevremeno sam nešto isprobavala s printanjem (na inc jet printeru), još bih nekako i uspjela zalijepiti da se ne razlije ali bi mi se pri lakiranju sve zamutilo. Uskoro se vraćam na posao a tamo imam laser u boji. Bit će tada motiva, baš se veselim. Jedino će vremena za decoupage biti puno manje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Hvala vam od srca!drage moje večeras smo postavili radove,sutra još nešto malo priprema prije svečanog otvaranja i evo pozivam sve koji su bliže da nas povire,sutra je otvaranje u K.STAROM (kula Čipiko) u 18 sati.Sajam traje do23.12,svaki dan od 8-19 sati (i Maredelmare je tamo),bit će zabavno!
Tatjana ne znam na koje salvete ti misliš,ja dosta koristim printeve koje nalazim na onim stranicama koje nam je Kaća dala,na mojim visilicama sve one slatke curice su printevi,majka i djete je print,one ikone su rižin papir!
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
"majka s djetetom"
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Slavice ma radovi su ti super. Reci gdje si nabavila ove prelijepe salveta.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
radovi su ti predivni Slave moja, sigurno će biti uspjeha na sajmu jer takve ljepote nema po kineskim dućanima, velika pusa i sretno
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Sretno i beričetno na sajmu.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Draga Slave izdrzi,zelim ti uspjeh na sajmu.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
i još malo radova!Sutra imamo postavu a u petak je otvaranje Božićnog sajma koji će trajati do 23.12(a ja sam već sad umorna) a kako još i radim bit će to cjelodnevno izbivanje od kuće,manje ću radit a ako budem onda će to biti zadane teme koje ne volim!ipak ću se truditi da vas virnem i budem u toku! |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vi ste postali vrijedni kao i sarita. Još jedan
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
radovi su mrak mrakova, izvrsno
|
|
![]() |
|
Otok,u pravu si -moglo bi se svakojako protumačiti ali nisam niti išla za tim!valjda se neće nitko naći povređen,nisam imala nikakvu zlu namjeru!ja obožavam magarčiće pa sam ga morala negdje ugurati!hvala drage moje na posjeti i komentarima! |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe najprije kritički nastrojena kuglica, onda nam tovar nosi darove .....je li i to neka poruka?
Ma, samo se malo šalim. Pohvala za radove, baš su dobri |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
obadva motiva su prekrasna,bravo carice (zavidim ti na magarcicu,presladak je) |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jedva stignem te pohvaliti a ti opet nešto novo.magarčić je perfektan.Stvarno ti su dobri radovi.
|
|
![]() |
|
ma kako sam mogla zaboraviti staviti mog najdražeg magarčića,ni Božićni ugođaj ne može mi biti bez njega,sve sam smišljala kako da ga negdje ubacim!zašto bi djed Božičnjak morao imati samo sobove!ja sam lijepo stavila magarčiću vijenac oko vrata(sa druge salvate) i u torbu mu utrpala darove(opet sa rduge salvate) i eto Božičnog magarčića!nadam se da će vam se svidjeti!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zar opet nove stvari, e premašila si sebe u izradi, SYSSSSUUUUPPPPPPEEEEERRRRR.
|
|
![]() |
|
da,zaboravila sam naoisati-na crno bijelom tanjuru koristila sam print u sredini.vatromet je salveta s lijeve strane a sa desne je drugi sloj ista salvete!netko me je to pitao a ovdje se najbolje vidi kako to izgleda!Hvala curice na vašim komentarima!Nije sve ono što bih željela,to ću kad gužva prođe,ovo su ipak zadane teme a ja nisam ljubitelj toga,više volim raditi onako kako mi "dođe"
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
svi radovi su lijepi, ali zapela mi je za oko plava daščica...volim plavo
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |