Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavica - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavica - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 55>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 23:23
Kako polakirate printeve? Svojevremeno sam nešto isprobavala s printanjem (na inc jet printeru), još bih nekako i uspjela zalijepiti da se ne razlije ali bi mi se pri lakiranju sve zamutilo. Uskoro se vraćam na posao a tamo imam laser u boji. Bit će tada motiva, baš se veselim. Jedino će vremena za decoupage biti puno manje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 22:34
Hvala vam od srca!drage moje  večeras smo postavili radove,sutra još nešto malo priprema prije svečanog otvaranja i evo pozivam sve koji su bliže da nas povire,sutra je otvaranje u K.STAROM (kula Čipiko) u 18 sati.Sajam traje do23.12,svaki dan od 8-19 sati (i Maredelmare je tamo),bit će zabavno!
Tatjana ne znam na koje salvete ti misliš,ja dosta koristim printeve koje nalazim na onim stranicama koje nam je Kaća dala,na mojim visilicama sve one slatke curice su printevi,majka i djete je print,one ikone su rižin papir!
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 20:13
"majka s djetetom" smile89, posebna je. sretno i uspješno na sajmu! izdrži!
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 20:00
Slavice ma radovi su ti super. Reci gdje si nabavila ove prelijepe salveta.
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 13:01
radovi su ti predivni Slave moja, sigurno će biti uspjeha na sajmu jer takve ljepote nema po kineskim dućanima, velika pusa i sretno
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 12:17
Sretno i beričetno na sajmu.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 23:47
Draga Slave izdrzi,zelim ti uspjeh na sajmu.smile106
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 23:07

i još malo radova!Sutra imamo postavu  a u petak je otvaranje Božićnog sajma koji će trajati do 23.12(a ja sam već sad umorna) a kako još i radim bit će to cjelodnevno izbivanje od kuće,manje ću radit a ako budem onda će to biti zadane teme koje ne volim!ipak ću se truditi da vas virnem i budem u toku!smile79

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 23:00

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2010 u 21:07
Vi ste postali vrijedni kao i sarita. Još jedan Clap za radove.
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2010 u 09:42
radovi su mrak mrakova, izvrsno
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2010 u 00:42

Otok,u pravu si -moglo bi se svakojako protumačiti ali nisam niti išla za tim!valjda se neće nitko naći povređen,nisam imala nikakvu zlu namjeru!ja obožavam magarčiće pa sam ga morala negdje ugurati!hvala drage moje na posjeti i komentarima!smile79

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2010 u 22:19
Kod tebe najprije kritički nastrojena kuglica, onda nam tovar nosi darove .....je li i to neka poruka?
Ma, samo se malo šalim.
Pohvala za radove, baš su dobri 
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2010 u 21:38

obadva motiva su prekrasna,bravo carice (zavidim ti na magarcicu,presladak je)smile64

um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2010 u 21:12
Jedva stignem te pohvaliti a ti opet nešto novo.magarčić je perfektan.Stvarno ti su dobri radovi.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2010 u 20:47
ma kako sam mogla zaboraviti staviti mog najdražeg magarčića,ni Božićni ugođaj ne može mi biti bez njega,sve sam smišljala kako da ga negdje ubacim!zašto bi djed Božičnjak morao imati samo sobove!ja sam lijepo stavila magarčiću vijenac oko vrata(sa druge salvate) i u torbu mu utrpala darove(opet sa rduge salvate) i eto Božičnog magarčića!nadam se da će vam se svidjeti!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2010 u 20:38

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2010 u 17:19
zar opet nove stvari, e premašila si sebe u izradi, SYSSSSUUUUPPPPPPEEEEERRRRR.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2010 u 16:27
da,zaboravila sam naoisati-na crno bijelom tanjuru koristila sam print u sredini.vatromet je salveta s lijeve strane a sa desne je drugi sloj ista salvete!netko me je to pitao a ovdje se najbolje vidi kako to izgleda!Hvala curice na vašim komentarima!Nije sve ono što bih željela,to ću kad gužva prođe,ovo su ipak zadane teme a ja nisam ljubitelj toga,više volim raditi onako kako mi "dođe"
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2010 u 14:57
svi radovi su lijepi, ali zapela mi je za oko plava daščica...volim plavoEmbarrassed
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.